Salutare,
Vreau sa duc azi niste colegi intr-un local unde putem juca ceva boardgame-uri.
Imi poate sugera cineva un local mai aproape de Universitate? Eu stiam unul, Ludic, insa recent si-a schimbat adresa, si pe Google Maps pare cam departe.
Merci anticipat.
Local unde se joaca boardgame-uri
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
Imago
- Administrator

-
Rautz
Re: Local unde se joaca boardgame-uri
Si Ludic si Lente sunt la maxim 10 minute de Universitate. Se poate ajunge la oricare din ele cam in acelasi timp daca o iei pe straduta aia de langa Intercontinental (as zice chiar ca Ludic e putin mai aproape)
Nu sunt departe, eu merg intotdeauna pe jos de la Universitate.
Nu sunt departe, eu merg intotdeauna pe jos de la Universitate.
-
Imago
- Administrator

-
Rautz
Am mancat in ambele locuri, si depinde de felul de mancare, unele sunt delicioase, altele sunt chiar nasoale.
Deci in ambele locuri puteti gasi ceva bun, dar trebuie sa aveti noroc.
Deci in ambele locuri puteti gasi ceva bun, dar trebuie sa aveti noroc.
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Eu iti recomand Lente.
In ludic doar am consumat bauturi si nu mi-au placut.
In ludic doar am consumat bauturi si nu mi-au placut.
-
tudro
Salut, mai exista in continuare si fostul Ludic. Se numeste Epic acum, dar nu s-a schimbat nimic. Au in continuare jocuri. Insa nu au bucatarie. Au doar niste sandviciuri si nachos si popcorn, dar va lasa sa comandati de unde doriti.BeatU wrote:Eu stiam unul, Ludic, insa recent si-a schimbat adresa, si pe Google Maps pare cam departe.
Merci anticipat.
Mai exista si Timeout Cafe. E pe langa Lente cred. Au si mancare si jocuri.
Si mai e si Journey pub pe langa romana.
Distractie faina