Shock wrote:that's why I don't pack26octombrie wrote:Me Hate Packing!
adik... you don't pack because 26octombrie hates packing?

Shock wrote:that's why I don't pack26octombrie wrote:Me Hate Packing!
can't argue with that logicOaia Neagra wrote:Shock wrote:that's why I don't pack26octombrie wrote:Me Hate Packing!![]()
adik... you don't pack because 26octombrie hates packing?![]()

yey! m-am facut formator de opinie?Oaia Neagra wrote:Shock wrote:that's why I don't pack26octombrie wrote:Me Hate Packing!![]()
fii trendy, zi-ți "trend setter"26octombrie wrote:yey! m-am facut formator de opinie?Oaia Neagra wrote:Shock wrote:that's why I don't pack26octombrie wrote:Me Hate Packing!![]()

hmm..., parca-s mai aproape de ... irish setter...Shock wrote:fii trendy, zi-ți "trend setter"26octombrie wrote:yey! m-am facut formator de opinie?Oaia Neagra wrote:Shock wrote:that's why I don't pack26octombrie wrote:Me Hate Packing!![]()

ee, jocurile-s impachetate de doua zileOaia Neagra wrote:Io zic sa lasati trendurile si sa pack... Intai jocurile, restul e mai putin important

Sigur, e OK. Dar pana la urma nu vii si cu fetita? Parca asa tineam minte, ca o aduci si pe ea ... doar sotul v-a abandonat la alt... la intalnire.26octombrie wrote:Vag on-topic: O sa vreau si eu un all-inclusive (1 persoana), pentru vineri si sambata. Lucian, e ok daca vorbesc atunci cand ajung?

cred ca motivatia e similara pentru toata lumea; de foame...suf wrote:Am facut un tabelache sa ne anuntam cine cand si de ce vrea sa manance
Mai putina filosofie, mai mult impachetat.26octombrie wrote:cred ca motivatia e similara pentru toata lumea; de foame...suf wrote:Am facut un tabelache sa ne anuntam cine cand si de ce vrea sa manance

a little off-topic but still related to stuff and packing:26octombrie wrote:Me Hate Packing!
da' ce vine p'orma-mi place![]()

in conditiile astea m-am gandit sa mai iau pe cinevaRautz wrote:Vezi ca nu mai avem loc in portbagaj, tot ce aduci o sa tii in brate

Ba da, vin cu Hora, pentru ea vreau all-inclusiveChuckila wrote:Sigur, e OK. Dar pana la urma nu vii si cu fetita? Parca asa tineam minte, ca o aduci si pe ea ... doar sotul v-a abandonat la alt... la intalnire.26octombrie wrote:Vag on-topic: O sa vreau si eu un all-inclusive (1 persoana), pentru vineri si sambata. Lucian, e ok daca vorbesc atunci cand ajung?

e mai tanara, da' ce folos ca are gusturi proaste. nu-mi place ala nici de frica, daca vrei sa-l iei cu noi il punem sa alerge-n urmaRautz wrote:Ala iti place tie?

Vezi ca ai gresit pensiunea. Noi mergem la Poenita.26octombrie wrote:Am sunat acum la Poienita