Intalnire TARABA DE JOCURI nr.123 @ Lente - 21.01.2014
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.123 @ Lente - 21.01.2014
@biionut Dacă ajung mâine și nu iese nimic cu Sentinels of the Multiverse m-aș băga eu la un Blood Bowl, deci poate-l aduci. Îți zic sigur mâine dacă ajung.
- mihai
- Special Meeple

@biionut - am rezervat un Revolver cu Plu la 17.00, deci pe la 18.00-18.15 ar merge un BattleLore.
- ProfessorChaos
- King Meeple

@ Luana. Nouă propunere: ai vrea să încercăm Tigrul și Eufratul dacă nu se leagă nimic mâine nici la mine nici la tine? Bineînțeles ne mai trebuie măcar un om. Any takers? Oricum dacă vin nu voi sta decât la un joc.
- Plu
- King Meeple

- Custom Rank: Mind Reader
@Rautz daca ajungi si ai timp sa mi arati PP inainte de partida voastra de DS ar fi grozav
@Vick ma bag cu maxim de interes la Cuba Libre. Poate mai corupem pe alti doi pt un joc dintr-un super sistem. C'mon people!
Daca incepem pe la 19 ne incadram rezonabil ca timp
@Vick ma bag cu maxim de interes la Cuba Libre. Poate mai corupem pe alti doi pt un joc dintr-un super sistem. C'mon people!
Daca incepem pe la 19 ne incadram rezonabil ca timp
-
Rautz
Da, se rezolva.Plu wrote:@Rautz daca ajungi si ai timp sa mi arati PP inainte de partida voastra de DS ar fi grozav![]()
Sincer cred ca ai invata mai bine regulile dintr-un filmulet BGG(parca a fost pus recent un filmulet cu regulile), pentru ca eu l-am jucat acum vreo 8 luni, si e posibil sa fi uitat unele amanunte.
Dar ti-l pot explica pe cat posibil, si pot sa ti-l dau, fie sa incerci sa-l joci chiar maine, fie sa-l iei acasa si sa-l incerci.
Noi l-am jucat in 2 si mi s-a parut bun jocul, simt insa ca in 3 sau 4 ar fi mult mai bun.
- Keyser
- King Meeple

VickdaReaper wrote:E posibil sa ajung si eu maine la intalnire. Ar fi cineva interesat de un Cuba Libre inceput din timp (maxim ora 19) ??
Ma bag si eu la Cuba Libre.
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- Plu
- King Meeple

@Rautz Mersi mult, hai ca vedem maine cum ne potrivim
- VickdaReaper
- Super Moderator

Mai este nevoie de încă o persoană pentru Cuba Libre. Caut un jucător si nu găsesc. Caut un jucător si nu găsesc. Încă un jucător să apeleze la mine...
- ProfessorChaos
- King Meeple

Confirm. Ajung mâine pe la 18-18:30. Sper să joc și eu ceva din Sentinels, Blood Bowl sau T&E. Ar fi drăguț să-mi și răspundă careva din cei care au propus dacă mai e valabil ceva. Mai pot aduce Tempus sau Wildlife dacă vrea careva.
-
Tarmyniatur
Eu sunt acolo la 6 cu Sentinels, daca nu mai vrea nimeni jucam noi cu 2 supereroi fiecare
.
- Plu
- King Meeple

Haideti fratilor la Cuba Libre, un joc serios pt gameri adevarati !
-
m4r1us
- Plu
- King Meeple

@m4rius ai un loc rezervat, vei fi supervisor-ul spiritual al ostilitatilor 
- VickdaReaper
- Super Moderator

@m4r1us: Putem sa o mutăm pe Vassal, pentru un weekend sau alta ocazie... 
-
m4r1us
Cred că e cea mai la îndemână variantă
cel puţin până în vară. Dacă nu ... poate ne vedem la Essen.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
uff... ori bate vantul in tacere, ori toata lumea vrea sa joace tot...
Alex, sigur ca as vrea T&E, stai sa vedem cum se leaga celelalte, nu stiu daca e timp
Vlad, da!, as juca Through The Ages, poate joaca si ProfessorC si bagam tigris next time
La Dominant nu ma bag, pentru ca o sa am un program putin bizar si nu stiu pana la cat stau. nu vreau sa-ncurc
Mihai, la Relic incerc sa-l aduc pe Mihai in locul meu, cred ca i-ar placea jocul
tot Mihai: am lasat gandurile the The New Science, daca te bagi la DS nu mai incape sigur.
Ioana, GTR cu Vlad, da?
yuppi, e marti!
Alex, sigur ca as vrea T&E, stai sa vedem cum se leaga celelalte, nu stiu daca e timp
Vlad, da!, as juca Through The Ages, poate joaca si ProfessorC si bagam tigris next time
La Dominant nu ma bag, pentru ca o sa am un program putin bizar si nu stiu pana la cat stau. nu vreau sa-ncurc
Mihai, la Relic incerc sa-l aduc pe Mihai in locul meu, cred ca i-ar placea jocul
tot Mihai: am lasat gandurile the The New Science, daca te bagi la DS nu mai incape sigur.
Ioana, GTR cu Vlad, da?
yuppi, e marti!
- mihai
- Special Meeple

@Rautz - eu o sa mai am o sesiune de Relic si la 20.30, s-au anuntat mai multi...daca e ok sa mai facem o mica pauza atunci, ramane stabilit Dominant Species.
-
Rautz
Da, din partea mea nu e problema, mai avem si noi de baut/mancat. Ne descurcam.
Ma bucur ca a existat interes mare pentru proiectul tau.
Ma bucur ca a existat interes mare pentru proiectul tau.
- tasurinchi
- King Meeple

Bun, deci ramane GTR si Through the Ages. N-ar fi rau sa mai avem un om la TTA, eventual unul care sa cunoasca mai bine regulile (le stiu asa in mare dar nu am jucat decat putin, asa ca o sa mearga ceva mai greu). Eu ajung pe la 17:30-18:00.
-
Rautz
ou sont les boardgames d'antan?
ce-a patit intalnirea asta de se joaca numai Through the Ages, Dominant Species, Cuba Libre, Dark Darker Darkest? in curand trecem la TI3, Civilization si Paths of Glory si stam pana dimineata.
ce-a patit intalnirea asta de se joaca numai Through the Ages, Dominant Species, Cuba Libre, Dark Darker Darkest? in curand trecem la TI3, Civilization si Paths of Glory si stam pana dimineata.