Intalnire cu boardgames de Dragobete 20-23 Februarie
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Re: Intalnire cu boardgames de Dragobete 20-23 Februarie
O sa ma gandesc si eu cu sotia sa venim de joi dar nu e ceva sigur.
Sunt prea multi km.
Sunt prea multi km.
- Corwin
- King Meeple

- Custom Rank: Terraformer
Nici pe mine nu m-ar deranja un loc intr-o masina.cleo4a wrote:1. paka, de joi
2. vladV, de vineri
3. Corwin, de vineri
4. Vali + adina de vineri
5. Cleo4a...hop si eu...daca mai am loc...as veni de vineri dupa munca daca ma ia cineva cu masina
Apropo, ce jocuri aduce fiecare?
-
vladV
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

In care m-am inscris si eu ... dupa care puteti uita!vladV wrote:Eu aduc masina
1. paka, de joi
2. vladV, de vineri
3. Corwin, de vineri
4. Vali + adina de vineri
5. Cleo4a
6. Chuckila de vineri, coleg de camera cu nenea Paka. Lavinia si Evelin vor veni si ele sa vada ce facem si probabil sa joace un joc, insa nu vor sa stea la pensiune.
- bogdanm
- King Meeple

daca mai aveti un loc, Sara o sa vina si ea de la Cluj vineri dupa-masa.
eu vin din Mures, tot de vineri, maine vorbesc cu oamenii de aici, sa vedem cine mai vine.
cine face tabelul cu jocuri?
eu vin din Mures, tot de vineri, maine vorbesc cu oamenii de aici, sa vedem cine mai vine.
cine face tabelul cu jocuri?
- paka
- King Meeple

Pai si eu merg de vineri atunci, doar nu o sa merg eu de joi sa va astept, si sunt cu masina.
Radu, te rog frumos deschide tu un fisier pentru jocuri, ca si la alte intalniri. Colegii tai nu sunt interesati de iesire ?
Eu trebuie sa fac acum rezervarea, dar mai cer sa ne tina vreo doua - trei camere, pentru cei care se hotarasc mai tarziu.(Oricum sunt si camere cu 4 paturi) Pentru ca venim unii desperecheati, vor fi asa :
1. paka + Chukila
2. vladV + Corwin
3. Vali + adina
4. Cleo4a + Sara (Bogdan, nu am inteles daca ai nevoie de cazare)
In total voi rezerva 7 camere, am mai vorbit intre timp si cu altii la telefon.
Radu, te rog frumos deschide tu un fisier pentru jocuri, ca si la alte intalniri. Colegii tai nu sunt interesati de iesire ?
Eu trebuie sa fac acum rezervarea, dar mai cer sa ne tina vreo doua - trei camere, pentru cei care se hotarasc mai tarziu.(Oricum sunt si camere cu 4 paturi) Pentru ca venim unii desperecheati, vor fi asa :
1. paka + Chukila
2. vladV + Corwin
3. Vali + adina
4. Cleo4a + Sara (Bogdan, nu am inteles daca ai nevoie de cazare)
In total voi rezerva 7 camere, am mai vorbit intre timp si cu altii la telefon.
- bogdanm
- King Meeple

eu sunt din Turda, Sara si cu mine o sa stam la ai mei
de asta am spus mai devreme ca nu avem nevoie de cazare
- paka
- King Meeple

Daca vi se pare prea aproape si doriti, ca alternativa alta locatie, am vorbit si cu cei de la Pensiunea Craiul, pe Valea Ariesului - unde unii dintre noi am mai fost, conditii excelente+masa de ping-pong. Aceleasi conditii de pret ca si cele de dincolo, 100 de lei camera cu mic dejun inclus pt doua persoane, plus 2 variante de meniul zilei la 15 lei/pers, la amiaza si seara, dupa preferinte.
-
vladV
- King Meeple

Eu sunt 'pentru' si la Valea Ariesului
Later edit: desi vad ca o sa fie vreme cam nasoala, deci nu stiu cat se poate profita de natura ...
Later edit: desi vad ca o sa fie vreme cam nasoala, deci nu stiu cat se poate profita de natura ...
- Chuckila
- King Meeple

Eu unul as prefera sa fiu mai aproape de Cluj, comute mai rapid, mai mult timp de joaca + Lavinia si Evelin vor putea veni in 45 min cu masina daca vor sa dea si ele un joc.
- paka
- King Meeple

OK, ramane pe Turda atunci, am facut rezervarea.
1. paka + Chukila
2. vladV + Corwin
3. Vali + adina
4. Cleo4a +
5. Catalin + Cristina o zi(?)
6. Sara + Bogdan (fara cazare)
1. paka + Chukila
2. vladV + Corwin
3. Vali + adina
4. Cleo4a +
5. Catalin + Cristina o zi(?)
6. Sara + Bogdan (fara cazare)
- bogdanm
- King Meeple

eu pot ajunge si joi seara, daca ne strangem cel putin 4 sa apucam sa jucam ceva 
- Chuckila
- King Meeple

Eu vin si joi seara (dupa 19:00), daca ma poate duce cineva inapoi la Cluj pe la 01:00-02:00 AM, ca vineri trebuie sa fiu la lucru 
- Corwin
- King Meeple

Ok, ma inscriu atunci si eu la masina.paka wrote:Pai si eu merg de vineri atunci, doar nu o sa merg eu de joi sa va astept, si sunt cu masina.
Pe colegii mei i-am intrebat dar nu au dorit nicicare sa vina. Mai incerc sa-i conving pana miercuri...
Edit: Am creat pagina in fisierul de intalniri FBG: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... 4Nnc#gid=9
Am pus deocamdata un joc de-al meu acolo, dar pot sa aduc mai multe daca e loc la paka in masina.
-
stefinelis
Si eu sunt cu masina, daca mai trebuie. Am 3 locuri
- bogdanm
- King Meeple

o luati voi pe Sara? poate mai vreti ceva jocuri de la Clujstefinelis wrote:Si eu sunt cu masina, daca mai trebuie. Am 3 locuri
- paka
- King Meeple

Pe Sara pot sa o iau eu cand plec de la birou, daca poate sa imi dea nr. de tel. sa o sun vineri sa stabilim o ora de plecare. Mai vine cineva cu mine, zona Centru-Zorilor, in jur de ora 17.00 ? Ceilalti cu masina de unde plecati ?
-
vladV
- King Meeple

Eu as pleca din Centru, M. Viteazu, in jur de 18.00. Care se inscrie la mine ?
- Chuckila
- King Meeple

Vlad, vin eu cu tine. Pana la 6 is la lucru.
- Corwin
- King Meeple

Ziceam eu ca vin cu tine cu masina ta, nu stiu daca m-ai pus si pe mine la numaratoare. Pot sa vin si cu stefinelis evident, ca sa nu ne aglomeram.paka wrote:Pe Sara pot sa o iau eu cand plec de la birou, daca poate sa imi dea nr. de tel. sa o sun vineri sa stabilim o ora de plecare. Mai vine cineva cu mine, zona Centru-Zorilor, in jur de ora 17.00 ? Ceilalti cu masina de unde plecati ?