Next time jucam full optionmihai wrote: @ Adrim - multumim pentru tutorial si demo play, abia asteptam si un longer play
Intalnire TARABA DE JOCURI nr.128 @ Lente - 25.02.2014
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- adrim
- King Meeple

- Custom Rank: euro-epic
Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.128 @ Lente - 25.02.2014
- mihai
- Special Meeple

full option include si toti contra Ionut?:))
- adrim
- King Meeple

-
biionut
- Wizard Meeple

1. referitor la hegemonic - trebuie sa va acord revansa
). Cui ii dau un ban, doi sa ma protejeze la inceput?:D
2. referitor la Jack, chiar daca am gresit cu plasarea primei victime in seara 3, existau sanse de iesire de acolo(trebuia sa merg mai devreme pe alee si sa incerc sa trec bulevardul, ca pe ala l-ati blocat foarte bine), dar m-ati incoltit rau. Aici vreau sa vad cum este si din partea cealalta. Poate vrea altcineva odata sa fie si Jack, unul dintre cei care au jucat sigur il poate juca acum (si cu siguranta mai bine decat mine aseara).
3. @adrim - un bios megafauna pe poster? (provocarea este valabila si pentru ceilalti, dar lui @adrim stiu ca i-a placut jocul).
2. referitor la Jack, chiar daca am gresit cu plasarea primei victime in seara 3, existau sanse de iesire de acolo(trebuia sa merg mai devreme pe alee si sa incerc sa trec bulevardul, ca pe ala l-ati blocat foarte bine), dar m-ati incoltit rau. Aici vreau sa vad cum este si din partea cealalta. Poate vrea altcineva odata sa fie si Jack, unul dintre cei care au jucat sigur il poate juca acum (si cu siguranta mai bine decat mine aseara).
3. @adrim - un bios megafauna pe poster? (provocarea este valabila si pentru ceilalti, dar lui @adrim stiu ca i-a placut jocul).
- mihai
- Special Meeple

@Biionut - ma ofer pentru rolul lui Jack la jocul urmator...
@Biionut - bun si un Bios Megafauna in meniu...
@Biionut - bun si un Bios Megafauna in meniu...
- adrim
- King Meeple

Afirmativ! Atat pentru Bios cat si pentru Jack (si eu vreau sa vad cum e de partea lui Jack dupa ce ne mai antrenam incoltindu-l pe Mihai
).
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
hmm... deci mai jucam de cel putin trei ori, as vrea si eu Jack
- mihai
- Special Meeple

eu zic sa jucam noi 3 Jack si ionut si vall cu toti investigatorii
)
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
sau noi patru Jack, nu stim inca daca nu vrea si Vall sa batuie anonim pe strazi...mihai wrote:eu zic sa jucam noi 3 Jack si ionut si vall cu toti investigatorii)
-
biionut
- Wizard Meeple

Ar fi o idee si asta sa va vad cum va bateti pe pix sa scrieti urmatoarea mutare
)
- vall
- King Meeple

Nu vrea sa bantuie, n-am nimic impotriva fetelor care muncesc, nu inteleg ce aveti voi cu ele de vreti sa le faceti rau?!26octombrie wrote:sau noi patru Jack, nu stim inca daca nu vrea si Vall sa batuie anonim pe strazi...mihai wrote:eu zic sa jucam noi 3 Jack si ionut si vall cu toti investigatorii)
- mihai
- Special Meeple

inteleg ca tu erai cel mai suparat cand mai gaseam cate o victima pe stradavall wrote:Nu vrea sa bantuie, n-am nimic impotriva fetelor care muncesc, nu inteleg ce aveti voi cu ele de vreti sa le faceti rau?!26octombrie wrote:sau noi patru Jack, nu stim inca daca nu vrea si Vall sa batuie anonim pe strazi...mihai wrote:eu zic sa jucam noi 3 Jack si ionut si vall cu toti investigatorii)