Intalnire nationala 18 februarie 2016
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- Teddy
- King Meeple

Re: Intalnire nationala 18 februarie 2016
Nu stiu care a cobit, dar vineri am zbor. Cu parere de rau voi rata si aceasta intalnire.
In speranta ca nu v-am incurcat prea rau, ne vedem la urmatoarea intalnire.
In speranta ca nu v-am incurcat prea rau, ne vedem la urmatoarea intalnire.
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
- AngelEye
- King Meeple

Am facut schimbarea la camere si stau cu domnii admini, sper sa nu iau ban 
- suf
- King Meeple

Probabil va trebui sa dai un ban ca sa nu-ti iei banAngelEye wrote:Am facut schimbarea la camere si stau cu domnii admini, sper sa nu iau ban
- Miţã
- King Meeple

Nu am văzut schimbareaAngelEye wrote:Am facut schimbarea la camere si stau cu domnii admini, sper sa nu iau ban
Ai dat save?
- VickdaReaper
- Super Moderator

Vinhos nu stiu dacă vine. Este încă in ţiplă, iar eu nu m-am decis încă dacă vreau sa-l înlocuiesc cu editia ceea nouă ori nu.Haddeo wrote:Vick, aduci te rog Vinhos?
Mai contemplu şi văd dacă îl iau cu mine ori ba.
- Haddeo
- King Meeple

Pai eu zic sa-l iei oricum, fie sa-l jucam fie sa-l vinzi 
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.
Things are OK now but I never know when it's going to change.
- tretiak
- Wizard Meeple

prieteni, din păcate nu voi mai veni la această întâlnire.
Sper să nu fi cauzat neplăceri cu cazatul și îmi cer scuze dacă am creat vre-o încurcătură.
Spor la jucate și poate ne vedem la viitoarea întâlnire!
Sper să nu fi cauzat neplăceri cu cazatul și îmi cer scuze dacă am creat vre-o încurcătură.
Spor la jucate și poate ne vedem la viitoarea întâlnire!
Canci!
- Miţã
- King Meeple

Deci ne raman 2 camere de 3 persoane libere, am mutat pe Dragos si pe Daniel intr-o camera twin.
Deci putem sa mai aducem 2 cupluri macar ?
- AngelEye
- King Meeple

Raman 2 triple si una twin pentru ca nici Teddy nu vineMiţã wrote:Deci ne raman 2 camere de 3 persoane libere, am mutat pe Dragos si pe Daniel intr-o camera twin.
-
m4r1us
@Costi: Ai putea sa aduci Tesla vs Edison?
@Chuckila: TI3 al tau e in tipla?
@Chuckila: TI3 al tau e in tipla?
- Chuckila
- King Meeple

-
m4r1us
Dureros...ma indoiesc ca ar fi cineva dispus sa taie tot plasticul din cutie
Iaca, poate apare totusi un Eclipse pe acolo.
Iaca, poate apare totusi un Eclipse pe acolo.
- CostyBGB
- Special Meeple

Il luam... daca mai are spatiu CristianF .m4r1us wrote:@Costi: Ai putea sa aduci Tesla vs Edison?
- Miţã
- King Meeple

Deci aceasta este formula finala?
Trebuie sa confirm camerele, deși unora li se pare absurd ca acești oameni sa nu păstreze rezervate pentru noi pana joi toată pensiunea, la nivelul de cereri pe care îl primesc nu își permit sa blocheze 3 camere care ar baga încă 2500 de lei în buzunarul lor. Sincer dacă as avea un hotel de genul ăsta nici eu nu as vrea sa pierd sau oricare dintre voi.
Îmi pare rău că nu am putut fi doar noi în hotel și mă rog sa fie soare și peste 18 grade sa putem juca și afară fiindcă este foarte frumos.
Legat de bauturi nu am primit nici un feedback, exceptând cel cu vinul problema deja rezolvata.
Best part mai sunt 3 zile!
Multumesc
Trebuie sa confirm camerele, deși unora li se pare absurd ca acești oameni sa nu păstreze rezervate pentru noi pana joi toată pensiunea, la nivelul de cereri pe care îl primesc nu își permit sa blocheze 3 camere care ar baga încă 2500 de lei în buzunarul lor. Sincer dacă as avea un hotel de genul ăsta nici eu nu as vrea sa pierd sau oricare dintre voi.
Îmi pare rău că nu am putut fi doar noi în hotel și mă rog sa fie soare și peste 18 grade sa putem juca și afară fiindcă este foarte frumos.
Legat de bauturi nu am primit nici un feedback, exceptând cel cu vinul problema deja rezolvata.
Best part mai sunt 3 zile!
Multumesc
- bogdanm
- King Meeple

daca vrei il aduc eu - desi nu il stiuCostyBGB wrote:Il luam... daca mai are spatiu CristianF .m4r1us wrote:@Costi: Ai putea sa aduci Tesla vs Edison?
- Chuckila
- King Meeple

Lasati jocurile sa vina la mine!bogdanm wrote:dar mai incape inca un joc la Chuckila in brate
- Chuckila
- King Meeple

Daniel, m-am sters de la Mombasa. Vick, acelasi lucru de la Troyes - sa imi zici daca nu ai loc de el ca ma trec inapoi.
Nu le mai aduc, m-a certat Bogdan ca nu mai are loc de jocuri (si mine) in masina
Nu le mai aduc, m-a certat Bogdan ca nu mai are loc de jocuri (si mine) in masina
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Macar alea in tzipla lasa-le acasa...Chuckila wrote: Nu le mai aduc, m-a certat Bogdan ca nu mai are loc de jocuri (si mine) in masina
De-acum stim cu totii ca asa le tii pe majoritatea, nu mai e nevoie sa le aduci si sa ni le arati.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Nu-i bai. Am loc suficient pentru Troyes. Si pentru domnitele "troiene".