Intalnire TARABA DE JOCURI nr.52 @ Lente - 09.10.2012
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Intalnire TARABA DE JOCURI nr.52 @ Lente - 09.10.2012
Va asteptam la a cea de a 52-a intalnire organizata de TARABA DE JOCURI ce va avea loc marti, 09 octombrie 2012, incepand cu ora 17.30, in LENTE&CAFEA (noua locatie de la adresa Str. Arcului Nr.8, zona Armeneasca).
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile. Dupa cum s-a observat si martea trecuta, locurile devin destul de limitate o data cu venirea toamnei si a temperaturilor mai scazute.
O sa am rugamintea ca sa am confirmari si rezervari pana marti la ora 11.00 cel tarziu sa pot transmite rezervarile, altfel nu pot garanta pentru locuri.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
Datorita participarii numeroase de la ultimele intalniri, va rugam sa confirmati participarea pe adresa de mail office@tarabadejocuri.ro, aici pe acest topic sau mesaj privat, mentionand cate persoane veniti si la ce ora puteti ajunge. Va vom tine la curent cu situatia locurilor disponibile. Dupa cum s-a observat si martea trecuta, locurile devin destul de limitate o data cu venirea toamnei si a temperaturilor mai scazute.
O sa am rugamintea ca sa am confirmari si rezervari pana marti la ora 11.00 cel tarziu sa pot transmite rezervarile, altfel nu pot garanta pentru locuri.
De asemenea daca aveti preferinte de jocuri pe care vreti sa le jucati/incercati/bucurati de ele, va rog sa spuneti sa incercam sa le aducem.
- mihai
- Special Meeple

Re: Intalnire TARABA DE JOCURI nr.52 @ Lente - 09.10.2012
(re) intrat in colectie dupa o absenta lunga, as propune pentru marti jocul GALAXY TRUCKER...daca exista 1-3 doritori sa jucam acest joc (durata ar fi aprox 20-30 minute/jucator) as fi foarte ferircit sa il rejoc 
astept bineinteles si alte propuneri
astept bineinteles si alte propuneri
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Salut Mihai. Ma inscriu eu la Galaxy Trucker, daca mai sunt locuri disponibile. In plus as vrea sa incerc Cyclades sau Troyes, in caz ca mai exista persoane interesate. Tks
- mihai
- Special Meeple

@arthur - ok, suntem deja 2...in cazul in care nu mai gasim pretendenti merge si in 2. O sa am rugamintea daca ai cum sa te uiti peste vreun filmulet de prezentare sau peste reguli, oricum ti-l mai explic si eu.
Cyclades se joaca aproape la fiecare intalnire, pentru Troyes ramane de vazut...Vick?:)
Cyclades se joaca aproape la fiecare intalnire, pentru Troyes ramane de vazut...Vick?:)
- VickdaReaper
- Super Moderator

Eu inca nu stiu daca o sa particip la intalnirea de maine. Depinde mult de cand o sa fie programat examenul care ma paste...
Iar daca o sa particip, ma gandeam sa aduc Andean Abyss, in cazul in care reusesc sa strang o brigada care maine sa invete regulile si sa vada efectul actiunilor celor 4 factiuni, precum si cum se simte o factiune, iar martea viitoare sa punem de un joc serios, "pe bune".
Iar daca o sa particip, ma gandeam sa aduc Andean Abyss, in cazul in care reusesc sa strang o brigada care maine sa invete regulile si sa vada efectul actiunilor celor 4 factiuni, precum si cum se simte o factiune, iar martea viitoare sa punem de un joc serios, "pe bune".
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
@ Mihai
Daca aveti chef sa ma asteptati pana pe la 7.30, 8 pentru GT ma bag si eu...Nu de alta dar e mai intersant in 3
Daca aveti chef sa ma asteptati pana pe la 7.30, 8 pentru GT ma bag si eu...Nu de alta dar e mai intersant in 3
- mihai
- Special Meeple

ok, il incepem la 19.30...dar sa fii bland cu noi..
- deeug
- King Meeple

Mielusel! Si cum nu stiu regulile, o sa trebuiasca sa mi-l explici...
- mihai
- Special Meeple

@deeug - tu, mielusel, lup deghizat in oita nazdravana ce esti
)
Ok, ti-l explic...daca e pana vii tu joc cu Arthur sa i-l explic si sa facem o "calatorie"
Ok, ti-l explic...daca e pana vii tu joc cu Arthur sa i-l explic si sa facem o "calatorie"
- AngelEye
- King Meeple

@mihai - trebuie sa-l explici bine de tot pentru deeug poate pierde si el de data asta 
- mihai
- Special Meeple

@AngelEye - in cel mai rau caz, il legam la ochi in primele 2 runde
)
-
biionut
- Wizard Meeple

daca nu s-a ocupat inca ultimul loc la acest minunat joc GT (pe care nu il stiu), intru eu.
- mihai
- Special Meeple

...and then there were four!:)
@arthur & biionut - atunci facem un joc tutorial pana vine deeug si apoi unul in 4 dupa ce vine el
@arthur & biionut - atunci facem un joc tutorial pana vine deeug si apoi unul in 4 dupa ce vine el
- vall
- King Meeple

Ma fac si eu camionagiu cu voi, macar la tutorial.
Eugen, aduci si 51? Atat ai pomenit de el ca m-ai convins sa-l incerc daca am ocazia - si mi-as dori sa am
Eugen, aduci si 51? Atat ai pomenit de el ca m-ai convins sa-l incerc daca am ocazia - si mi-as dori sa am
-
Eduard F
Daca bagati un 51 State.... si eu sunt curios sa vad cum este.
- dmx85
- King Meeple

51st State l-as juca si eu.
In alta ordine de idei, e cineva interesat sa joace Age of Empires/Automobile/Ora et Labora/Tigris&Euphrates/Wallenstein/Junta: Viva El Presidente?
In alta ordine de idei, e cineva interesat sa joace Age of Empires/Automobile/Ora et Labora/Tigris&Euphrates/Wallenstein/Junta: Viva El Presidente?
- vall
- King Meeple

Toata lumea vrea 51st state numai deeug nu zice nimic. Cred ca s-a plictisit deja de el si nu mai suporta alta partida
@dmx85 - da pentru Age of Empires si/sau Automobile
@dmx85 - da pentru Age of Empires si/sau Automobile
- deeug
- King Meeple

Gata, m-ati convins! A fost greu, nu? 
Vin si cu "51st", cu conditia sa-l terminam pe la 22.30-45. Asta depinde de cum se termina GT-ul...Dar cred ca ne calificam
Deja suntem 4: eu, vall, edi, dmx
Inscrieri inchise, deci!
Vin si cu "51st", cu conditia sa-l terminam pe la 22.30-45. Asta depinde de cum se termina GT-ul...Dar cred ca ne calificam
Deja suntem 4: eu, vall, edi, dmx
Inscrieri inchise, deci!
- deeug
- King Meeple

Si n-am zis nimic ca abia acum am vazut lumea doritoare...pe langa faptul ca, atunci cand e vorba de "51st" nu pot pentru ca sa zic nu!