Dupa succesul intalnirilor de la Hajdu si Comarnic, se pare ca lumea asteapta cu interes o noua ocazie pentru a se aduna pentru un weekend - eventual prelungit - la o serie de jocuri.
Am ales Paltinis din doua motive mari si late:
1. Este in mijlocul tarii, la distante relativ egale de Bucuresti, Timisoara, Cluj/Oradea. Deasemenea extrem de convenabil pentru Brasov, Tg. Mures si bineinteles, Sibiu.
2. Sunt destui gameri care doresc sa vina cu familia, familie care nu este neaparat pasionata de jocuri. Si atunci trebuie sa poata face ceva. Cum la Paltinis este cea mai veche statiune de turism din Romania, unde se poate si schia/da cu saniuta, rezolvam si problema celor care doresc sa mai faca si altceva in afara de jocuri.
Cum experienta organizarii intalnirii (inter)nationale de la Hajdu este destul de fresh, am nevoie ca lumea sa se anunte pe cat se poate de repede pentru a stii cat de mare este pensiunea/vila/cabana/hotelul

Din cate am vazut pe net, avem destule alternative si daca suntem mai putini. Cred ca ne descurcam si daca suntem putin mai multi (dar sa nu avem nevoie de 50 camere, nici asa nu e bine).
Las pana pe joi seara/vineri dimineata sa se anunte lumea, pe vineri as vrea sa vad pe unde ne situam si inspre ce pensiuni ca si dimensiune trebuie sa ma orientez. Din acest motiv nici nu avem momentan o pensiune specifica despre care vorbim. Dar odata ce vom stii cate camere ocupam, e mai simplu si vom putea vorbi pe concret (preturi, ce ni se ofera pentru banii pe care ii dam, putem vedea poze cu alternativele, etc).
Ca si preturi, din cate vad pe site-uri, ne uitam la 100-120 RON pe camera dubla pe noapte. Probabil negociabil in conditiile in care ocupam toate camerele.
Daca sunteti interesati, dati quote la ultimul mesaj cu lista celor anuntati si treceti-va acolo. Multumesc! De asemenea, va puteti trece si in acest google doc facut de suf. Atentie insa, lista de pe acest thread este cea dupa care ma voi orienta.