salutare,
vrea cineva sa joaca sambata asta Star Wars LCG ?
mihai
Sambata - Star Wars LCG
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
- mihai
- Special Meeple

Re: Sambata - Star Wars LCG
salut, eu as fi fost interesat din pacate nu sunt prezent in Bucuresti in acest weekend...
-
Deschapelles
Salut,
As vrea eu intr-un weekend, sau intr-o seara in Lente sau unde se poate
Problema e ca am doar core set + primele 3 force packs.
As vrea eu intr-un weekend, sau intr-o seara in Lente sau unde se poate
Problema e ca am doar core set + primele 3 force packs.
- mihai
- Special Meeple

-
Deschapelles
Scuze, nu am cartile la indemana, trebuie sa le iau din "provincie".
Daca ai cartile la tine si vii oricum, nu m-ar deranja sa fac un meci de intro - inca nu stapanesc regulile deci orice experienta e binevenita.
De saptamana viitoare o sa am si cartile la mine ca sa vin cu deckurile mele.
Daca ai cartile la tine si vii oricum, nu m-ar deranja sa fac un meci de intro - inca nu stapanesc regulile deci orice experienta e binevenita.
De saptamana viitoare o sa am si cartile la mine ca sa vin cu deckurile mele.
- mihai
- Special Meeple

-
Mihai G
- Wizard Meeple

@Deschapelles: exista si un grup pe facebook: https://www.facebook.com/groups/157572714427645/
daca vrei fa request si iti dau add.
Sambata asta dupa ora 18 aveti chef de un joc? in lente ?
daca vrei fa request si iti dau add.
Sambata asta dupa ora 18 aveti chef de un joc? in lente ?