Salut,
Saptamana asta n-a fost mare activitate in Lente, vrea cineva sa joace / invete / incerce jocul Joi sau Sambata? Locatia o alegem de comun acord, ora la fel.
Multumesc.
Android:Netrunner - Joi sau Sambata
Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
-
Mihai G
- Wizard Meeple

Re: Android:Netrunner - Joi sau Sambata
as juca eu sambata dupa ora 17 daca se poate. sunt noob si nu am nici jocul. as vrea sa il incerc sa vad daca ma prinde.
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
noobienii sunt intotdeauna bine veniti! te asteptam si Marti la Lente.
HACK OR GET WHACKED!
-
Tarmyniatur
Sfinte snitel nu am mai urmarit threadul asta, scuze, data viitoare trimite-mi un PM 
-
Mihai G
- Wizard Meeple

np.
poate ne vedem marti la seara de boardgames, desi nu sunt 100 % sigur ca ajung.
poate ne vedem marti la seara de boardgames, desi nu sunt 100 % sigur ca ajung.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Horei i-a placut atat de mult exprimarea domniei-tale incat m-a rugat sa-ti dau un VP. ma conformezTarmyniatur wrote:Sfinte snitel
-
Tarmyniatur
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
nothing, really. it just makes you smile, sometimesTarmyniatur wrote:What is a VP and what does it do? Anyway, thank you