Concurs Colonistii din Catan - Bucuresti, Luni 16 aprilie

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
CBG

Concurs Colonistii din Catan - Bucuresti, Luni 16 aprilie

Post: # 88439Post CBG
02 Apr 2018, 19:01

Salutare,

Luni, 16 aprilie, incepand cu ora 19:00, te invitam la CBG @ Journey Pub (http://www.cbgshop.ro/contact) pentru Concursul Colonistii din Catan.

Taxa de participare este de 30 lei/persoana si sunt 20 locuri disponibile (daca vor fi cereri, vom incerca sa suplimentam). Numarul minim de participanti este de 8 si te poti inscrie cu un mesaj pe pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/CreativeBoardGaming/)/ mail la contact@cbgshop.ro sau la 0736465213.

Premii: cate 15 lei din fiecare taxa de acces va fi repartizata primelor 3 locuri, cu proportia: Locul 1 50%, Locul 2 30% si locul 3 20%. Primele 3 locuri vor primi si diplome.

Colonistii din Catan este cel mai popular joc de societate din Romania si iti aduce competitie, interactiune si, nu in ultimul rand, distractie. Se va juca Catan jocul de baza, varianta in limba romana.

Pozitionarea jucatorilor la prima runda va fi aleatorie, prin tragere la sorti. Veti juca doua partide, iar ordinea la mese se va schimba la fiecare runda. Fiecare partida va avea (pe cat posibil) acelaşi număr de concurenţi (de preferat 4 sau 3). O partida va dura 60 minute, iar intre partide va fi o pauza de 5 minute.

Vom juca cu regula de schimb maxim 2 carti pe una.

Pentru stabilirea clasamentului final se vor lua in considerare urmatoarele criterii:
• punctele de castig calculate in functie de fiecare loc obtinut in cele 2 partide
• suma punctelor obtinute in cadrul jocului Colonistii din Catan.
• suma procentajelor propriilor puncte obtinute in cadrul celor trei partide.
Punctajul maxim acumulat dupa cele doua runde va stabili castigatorii.

Taxa de participare se achita in ziua evenimentului. Te invitam si pe grupul de Facebook: Colonistii din Catan (https://www.facebook.com/groups/1266902723392476/)

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1512840402171640/

Va asteptam!

Parteneri: Journey Pub (http://www.journey-pub.ro/), Ideal Board Games

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”