Board Games la Saptamana Scoala Altfel

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
CBG

Board Games la Saptamana Scoala Altfel

Post: # 88647Post CBG
10 Apr 2018, 15:56

Dragi pasionati de board games,

De 5 ani de cand exista CBG - Creative Board Gaming, am incercat sa raspandim placerea de a juca si in randul piticilor (de fapt impropriu spus, ca am fost si la licee), cu ocazia Saptamana Scoala Altfel. Fie ne-am dus peste ei :lol: la scoala, fie i-am chemat la noi. A iesit foarte bine de fiecare data, motiv pentru care repetam experienta si anul asta.

Daca se intampla sa cunoasteti profesori sau parinti interesati de o astfel de activitate, am aprecia sa le transmiteti adresa noastra de mail: contact@cbgshop.ro, pentru a discuta detaliile. Costul cerut de noi la aceste activitati e intotdeauna mic, rezultatul insa, mare :tu:

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”