Role Playing Game: D&D 5th Edition

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
CBG

Role Playing Game: D&D 5th Edition

Post: # 89061Post CBG
26 Apr 2018, 19:18

Dragii nostri, daca vreti sa cautati aventura, faima si averea intr-un univers fantastic, va invitam sa luati parte la o noua campanie marca D&D at CBG (https://www.facebook.com/DnDatCBG/)

Portalul se va deschide miercuri, 2 mai, incepand cu ora 19:00 la CBG@Journey Pub (http://www.cbgshop.ro/contact), str. George Enescu, nr. 25, Bucuresti, pentru toti doritorii: incepatori sau experimentati.

Dungeons and Dragons presupune creativitate, improvizatie dar si un element de noroc. Un Dungeon Master va coordona experienta, tu ii spui ce vrei sa faca personajul tau, vorbesti in numele lui cu ceilalti jucatori iar cand intreprinzi o actiune, dai cu zarul in acest sens.
Cu putin noroc, faci o acrobatie demna de circ, iar cand ai ghinion... poti sa fii prins intr-o ambuscada sau, de ce nu, sa iti cada sabia din mana in fata unui goblin schiop.

Taxa de participare este 25 lei/persoana, sunt 5 locuri disponibile iar inscrierile se fac la 0736465213 / contact@cbgshop.ro sau printr-un mesaj privat pe pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/CreativeBoardGaming/)

Setting-ul este unul propriu DM-ului nostru (Valentin): Ulmia. Vrajitorul a castigat iar razbunarea impotriva tuturor ce l-au facut un "scamator idiot si neindemanatic" a venit iute si in forta. Un regat ce se intindea inainte cat vedeai cu ochii, plin de sfidare si darzenie, sta acum foarte cuminte in palma lui. Sau...cel putin asa se spune. Vrei sa afli ce s-a intamplat de fapt si ce e de facut? Vom descoperi impreuna in campania "Through the looking glass".

Playerii pot veni cu caracterele facute la level 1 cu materiale doar din Core Books (PHB, DMG). Vom dedica 30 de minute la inceputul sesiunii pentru a crea si / sau definitiva personajele. Daca aveti telefon/tableta, vom avea suport pentru DnD Beyond.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/252175968859840/

Va asteptam!

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”