Campionatul National de Catan-Etapa Locala, Bucuresti 12 mai

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
CBG

Campionatul National de Catan-Etapa Locala, Bucuresti 12 mai

Post: # 89248Post CBG
04 May 2018, 17:10

Sambata, 12 mai, incepand cu ora 13:30, te asteptam la CBG@Journey Pub (http://www.cbgshop.ro/contact), pe Str. George Enescu, nr. 25, Bucuresti la Etapa Locala a Campionatului National Colonistii din Catan.

Taxa de participare este 20 lei/persoana si sunt 32 de locuri disponibile (daca va fi cerere, vom incerca sa suplimentam).

Numarul minim de participanti este 8, varsta minima de participare este 8 ani iar persoanele sub 14 ani pot participa numai cu insotitor sau insotitori adulti.

Locurile 1-3 vor primi cate un board game+1 diploma.
La etapa Nationala se vor califica primii clasati la aceasta etapa, in proportie de 20% din numarul total al participantilor. Daca numarul participantilor la aceasta etapa nu va fi multiplu de 5, atunci la calcularea procentului rezultatul se va rotunji in sus.

O persoana poate sa participe intr-un an calendaristic numai o data la o etapa a campionatului, indiferent de localitate.

Castigatorul finalei va reprezenta Romania la Campionatul Mondial/European de Catan din anul 2019.

Colonistii din Catan este cel mai popular board game din Romania si iti aduce competitie, interactiune si, nu in ultimul rand, distractie. Campionatul National de Catan se desfasoara in conformitate cu Regulamentul Campionatului International de Catan in vigoare.

Se va juca Catan jocul de baza, varianta in limba romana. Pozitionarea jucatorilor la prima runda va fi aleatorie, prin tragere la sorti. Veti juca trei partide, iar ordinea la mese se va schimba la fiecare runda. Fiecare partida va avea (pe cat posibil) acelasi numar de concurenti (de preferat 4 sau 3). O partida va dura 75 minute, iar intre partide va fi o pauza de 10 minute.

Pentru stabilirea clasamentului final se vor lua in considerare urmatoarele criterii:
• punctele de castig calculate in functie de fiecare loc obtinut in cele 3 partide
• suma punctelor obtinute in cadrul jocului Colonistii din Catan.
• media procentajelor propriilor puncte obtinute raportate la totalul punctelor realizate la fiecare masa in cadrul celor trei partide sustinute de fiecare partincipant.
Punctajul maxim acumulat dupa cele trei runde va stabili castigatorii. In cazul unor egalitati de punctaj, jucatorii respectivi vor mai juca una sau mai multe runde de departajare.

Regulamentul Oficial al Campionatului National de Catan poate fi vazut aici: http://www.cbgshop.ro/upload/Regulament ... N_2018.pdf

Inscrierile se fac la 0736465213, contact@cbgshop.ro sau pe pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/CreativeBoardGaming/). Taxa de participare se achita pe loc, in ziua evenimentului.

Te invitam in grupul de Facebook: Colonistii din Catan (https://www.facebook.com/groups/1266902723392476/)

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/172773866763403/

Parteneri: Ideal Board Games, Journey Pub

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”