Campionatul National de Ice Cool - Etapa Locala Bucuresti

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
CBG

Campionatul National de Ice Cool - Etapa Locala Bucuresti

Post: # 89610Post CBG
22 May 2018, 20:36

Dragi iubitori de board games, anul acesta imbratisam cu entuziasm un nou eveniment: Campionatul National de Ice Cool, organizat de Brain Games Publishing (https://www.facebook.com/BrainGamesPublishing/). Castigatorul etapei mondiale va primi o calatorie pentru 2 persoane in Scandinavia si cazare pentru 2 nopti la Ice Hotel.

In parteneriat cu Ludicus Games (https://www.facebook.com/ludicus.ro/), organizam etapa locala Bucuresti, iar regulile jocului vor fi explicate la inceputul evenimentului.

Video de prezentare a jocului: https://bit.ly/2xnz1IQ

Regulament oficial: https://goo.gl/RSmNPW

Cand: sambata, 16 iunie, ora 17:00

Locatia: CBG@Journey Pub (http://www.cbgshop.ro/contact)

Taxa de participare: 15 lei/persoana (se achita la fata locului)

Premii: board games si diplome pentru primii 3 (Bunuri regale - locul 3; BANG! Jocul cu zaruri – locul 2; Imagine – locul 1), trofeu pentru primul loc. Primii 3 finalisti se califică la etapa nationala.

Formular de inscriere: https://bit.ly/2KGMwVA

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/224677708307723/

Acestea fiind spuse, va asteptam cu drag

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”