Campionatul National de Hack Trick - Etapa Locala Bucuresti

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
CBG

Campionatul National de Hack Trick - Etapa Locala Bucuresti

Post: # 89886Post CBG
31 May 2018, 18:54

Mai avem o noutate anul acesta: Campionatul National de Hack Trick. Castigatorul etapei nationale se va califica la etapa mondiala, organizata in Germania, la Essen, pe 27 octombrie si va avea asigurata cazare si bilet de intrare la Spiel' 2018 pentru 2 zile.

In parteneriat cu Ludicus Games (https://www.facebook.com/ludicus.ro/), organizam etapa locala Bucuresti, iar regulile jocului vor fi explicate la inceputul evenimentului.

Video de prezentare a jocului: https://bit.ly/2J0YjO0

Regulamentul oficial al campionatului: https://goo.gl/DopZcv

Cand: luni, 4 iunie, ora 19:00

Locatia: CBG@Journey Pub (http://www.cbgshop.ro/contact)

Taxa de participare: 15 lei/persoana (se achita la fata locului)

Premii: primii 3 din clasament vor primi board games (Imagine / Bang jocul de carti / Bunuri Regale) +diplome si se vor califica la etapa nationala.
La etapa nationala, primii 3 vor primi board games iar locul 1 va primi trofeu si calificarea la etapa mondiala organizata in Germania, la Essen, pe 27 octombrie (2 zile cu cazare si bilet de intrare la Spiel' 2018 asigurate).

Formular de inscriere: https://bit.ly/2LHg07j

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/591810174508888/

Ne vedem luni

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”