Campionatul National Pandemic Survival - Etapa Locala

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
CBG

Campionatul National Pandemic Survival - Etapa Locala

Post: # 89887Post CBG
31 May 2018, 18:58

Avem placerea de a va invita la Etapa Locala a Campionatului National de Pandemic, un joc apreciat si premiat la nivel international. Vezi aici cum ne-am distrat editiile trecute: https://bit.ly/2LLgKIv

Concursul se va desfasura sambata, 9 iunie, ora 14:00, la CBG@Journey Pub (http://www.cbgshop.ro/contact)
Taxa de participare este 15 lei/persoana (30 lei/echipa) si vor concura minim 4 echipe formate din cate 2 jucatori. Daca nu ai co-echipier ne poti spune si incercam sa iti gasim partener ;)

Fondul de premii:
Locul I: Jocurile Azul si Tumult Royal + diploma
Locul 2: Vocuher la Cryptex-Escape Room (https://www.cryptex.ro/en/) + diploma
Jumatate din numarul echipelor participante se califica la Etapa Nationala (la numar impar se rotunjeste in jos)

Inscrierea în concurs se face la 0736465213 / contact@cbgshop.ro sau printr-un mesaj pe pagina noastra de Facebook (https://www.facebook.com/CreativeBoardGaming/)

Varsta minima de participare este 8 ani, iar persoanele sub 14 ani pot participa numai cu insotitor sau insotitori adulti.

Echipa câștigătoare a etapei naționale va reprezenta România la Campionatul Mondial Pandemic Survival din Canada, având costurile de deplasare suportate de Ideal Board Games SRL iar costurile de cazare susținute de Asmodee.

Regulamentul oficial al Campionatului National este https://bit.ly/2Jf0bX1

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/2044534905794180/

Va asteptam!

Parteneri: Ideal Board Games, Asmodee, Cryptex Escape Room, Journey Pub

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”