Jocuri în Familie - Sambata, 17 noiembrie - Bucuresti

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
IoanaCBG
Teen Meeple
Teen Meeple
Posts: 65
Joined: 24 Sep 2018, 15:37
Location: Bucuresti
Contact:

Jocuri în Familie - Sambata, 17 noiembrie - Bucuresti

Post: # 91652Post IoanaCBG
17 Oct 2018, 19:47

”Jocuri în Familie” este o seară în familie, menită să aducă o experiență distractivă și să te apropie de copilul tău. Este ocazia ideală de a te relaxa jucându-te și de a observa cum interacționează copilul tău atunci când se joacă.

Vă așteptăm Sâmbătă, 17 noiembrie, între 18:00 și 20:00, la evenimentul nostru, să jucăm Jenga, Shape Your Story, Why Connect, Nume de Cod, Activity, Twister, Story Cubes, BrainBox, La Cucaracha, Ice Cool, Saboteur, Dobble, Carcassonne, Uno, Dixit, Cei Trei Purcelusi și alte jocuri interactive.

Beneficiile evenimentului pentru părinte și copil:
- Timp petrecut împreună;
- Comunicare;
- Relaxare;
- Interacțiune cu alți părinți și copii;
- Dezvoltarea strategiilor de colaborare cu cei din echipă.

Participarea se face pe bază de confirmare după ce te înscrii în acest formular: http://bit.ly/2bVNHnI

Acest eveniment se adresează părinților și copiilor lor cu vârste între 5 și 12 anișori.

Locația evenimentului: Barbu Delavrancea, Nr 15, Etaj 2, Interfon 5, Sector 1, București.
Nu ezita să ne contactezi pentru detalii suplimentare la numărul de telefon 0755 655 566 sau la adresa de e-mail: contact@playouth.ro

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/564255210699593/

Avem doar 20 locuri disponibile. Desfășurăm activitățile cu un număr mic de participanți, în așa fel încât atenția trainer-ului să fie distribuită egal către toți și ca fiecare din ei să rămână cu ceva concret în urma fiecărei activități.

Costul care include utilizarea jocurilor, punerea la dispoziție a materialelor de care e nevoie, apă și ceai, este doar de 50 de lei de perechea părinte - copil.

Părinții aleg activitățile noastre pentru că aici, copiii lor învață ceva practic și util pentru dezvoltarea unor abilități precum încredere în sine și în ceilalți, răbdare, bucurie, pasiune, libertate și curiozitate. Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii.
Ioana Mocanu

Creative Board Gaming
www.cbgshop.ro
www.facebook.com/CreativeBoardGaming

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”