Halloween Game Night - miercuri, 31 octombrie - Bucuresti

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
IoanaCBG
Teen Meeple
Teen Meeple
Posts: 65
Joined: 24 Sep 2018, 15:37
Location: Bucuresti
Contact:

Halloween Game Night - miercuri, 31 octombrie - Bucuresti

Post: # 91774Post IoanaCBG
20 Oct 2018, 15:11

Miercuri, 31 octombrie, incepand cu ora 19:00, ne vedem la CBG@Journey Pub (http://www.cbgshop.ro/contact) pentru Halloween Game Night.

Iti propunem sesiuni de learn&play la urmatoarele jocuri (creepy :P): Betrayal at House on the Hill, Elder Sign, Arkham Horror, Werewolves of Miller’s Hollow, Call of Cthulhu, Chaos Marauders, Dungeons and Dragons: Wrath of Ashardalon, Space Hulk: Death Angel – The Card Game, Crime Lords, Fearsome Floors, Ghost Stories, Mag·Blast, Mall of Horror, Pandemic, Povesti Intunecate, Rattus, Small World Underground, Thunderstone Advance: Numenera, The Isle of Doctor Necreaux, War on Terror si ce alte jocuri aveti voi si vreti sa le incercati cu oameni noi. Daca vii cu pitici, ii delectam cu Baba Yaga :D

Taxa este 15 lei/persoana iar inscrierea se face la 0736465213 / contact@cbgshop.ro sau cu un mesaj pe pagina noastra de Facebook (www.facebook.com/CreativeBoardGaming)

Accesul va fi deschis pentru toate jocurile din colectie: https://bit.ly/2Al2enf

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/243656503175893/
Ioana Mocanu

Creative Board Gaming
www.cbgshop.ro
www.facebook.com/CreativeBoardGaming

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”