Joaca in Familie la Goethe-Institut - sambata, 10 noiembrie - Bucuresti

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
IoanaCBG
Teen Meeple
Teen Meeple
Posts: 65
Joined: 24 Sep 2018, 15:37
Location: Bucuresti
Contact:

Joaca in Familie la Goethe-Institut - sambata, 10 noiembrie - Bucuresti

Post: # 92262Post IoanaCBG
06 Nov 2018, 21:03

Sambata 10 noiembrie, in intervalul 11:00-14:00, va asteptam cu mic cu mare la Goethe-Institut Bucuresti (https://www.goethe.de/ins/ro/ro/) pentru cateva ore de relaxare si voie buna in compania jocurilor de societate.

Biblioteca din noul sediu (Calea Dorobanți 32) iti pune la dispozitie un spatiu dedicat si o colectie generoasa de board games, iar prietenii de la Creative Board Gaming (http://www.cbgshop.ro/) ne vor ghida frumoasa experienta prin recomandari si explicatii ale regulilor.

Va asteptam cu drag, in familie sau cu prietenii, pasionati sau doar curiosi, sa ne bucuram impreuna de socializare si zambete.

Participarea este gratuita!

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/2230253850563674/
Ioana Mocanu

Creative Board Gaming
www.cbgshop.ro
www.facebook.com/CreativeBoardGaming

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”