Copiii joaca Board Games - duminica, 16 decembrie - Bucuresti

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
IoanaCBG
Teen Meeple
Teen Meeple
Posts: 65
Joined: 24 Sep 2018, 15:37
Location: Bucuresti
Contact:

Copiii joaca Board Games - duminica, 16 decembrie - Bucuresti

Post: # 93022Post IoanaCBG
26 Nov 2018, 18:58

Duminica, 16 decembrie, in intervalul 13:30-17:30, va asteptam la CBG@Journey Pub (http://www.cbgshop.ro/contact), la o noua intalnire Copiii joaca Board Games.

Prichindeiii:
- vor fi supravegheati si indrumati pentru a intelege regulile jocurilor
- vor socializa intre ei
- isi vor dezvolta gandirea, imaginatia, comunicarea si spiritul de fair play
- se vor distra de minune
- vor uita cateva ore de dispozitivele electronice - jocurile noastre sunt old school :P tabla de joc, pioni, carticele, etc.
- isi vor face noi prieteni

Tu:
- poti juca cu ei daca doresti, gratuit
- poti savura in liniste sau in apropierea lor bunatatile din meniul Journey Pub (https://www.journey-pub.ro/meniu/). Poti lua si pentru pitic bineinteles, le poate consuma la locul evenimentului

Intervalul de varsta al copiilor: 8-12 ani

Taxa de participare este 20 lei/copil, se achita la fata locului si include: accesul la jocuri, recomandari si explicatii pentru reguli si supraveghere. Consumatia din meniu se achita separat.

Inscrierea se face prin email la contact@cbgshop.ro / 0736465213 sau cu mesaj pe pagina noastra de Facebook (www.facebook.com/pg/CreativeBoardGaming). Te vom ruga sa mentionezi: numarul de copii daca vii cu mai mult de unul, varsta si ora estimativa la care doresti sa ajungeti (in intervalul 13:30-17:30, nu e obligatoriu sa fiti de la 13:30)

Echipa noastra are experienta de 5 ani in activitati cu jocuri si copii, in diverse contexte: Scoala Altfel, petreceri private, iesiri in familie la locatiile noastre partenere, colaborari cu AfterSchool-uri&Gradinite si evenimente pentru companii cu micutii angajatilor.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/699891367048415/

Va asteptaaaaam!

Si mai avem un anunt šŸ˜Š Am avut onoarea si bucuria sa ne imprietenim cu Organizatia Suedeza pentru Ajutor Umanitar Individual, un ONG care ajuta persoane cu dizabilitati intelectuale severe si varstnici cu posibilitati financiare reduse.
Daca doresti sa ii ajutam impreuna, aici sunt datele lor:
RON: RO11 INGB 0001 0001 5570 8912 INGBANK OBOR
SWIFT: INGBROBU
CUI: 8223300
Poti dona si in urna instalata la sediul nostru din Journey Pub. Multumim
Ioana Mocanu

Creative Board Gaming
www.cbgshop.ro
www.facebook.com/CreativeBoardGaming

Post Reply

Return to ā€œIntalniri si evenimenteā€