Playtest night IMNIA - Vineri, 14 Dec, Bucuresti

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
Anambbl
Baby Meeple
Baby Meeple
Posts: 1
Joined: 11 Dec 2018, 01:11

Playtest night IMNIA - Vineri, 14 Dec, Bucuresti

Post: # 93488Post Anambbl
12 Dec 2018, 12:19

Salut!

Organizam un nou playtest pentru IMNIA saptamana aceasta, inainte de sarbatori. Ne-ar ajuta foarte mult sa putem testa jocul cu cat mai multi, ora si locul le stabilim impreuna in functie de cine poate veni.

IMNIA va fi lansat in 2019 la inceputul anului pe KS si acum suntem in faza de finalizare a prototipului. Dupa feedbackul primit la playteste si la Essen am decis sa imbunatatim mai multe elemente ale jocului care tin de game play si design. Testam acum aceasta varianta.

Noi avem o comunitate Imnia cu care comunicam foarte des mai ales pe FB si IG unde ne gasiti usor daca vreti sa mai aflati si alte detalii / noutati despre joc.

Speram sa ne intalnim cat mai multi vnerea aceasta sa va aratam jocul si sa il testam impreuna.

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”