Board Games Night Out - marti, 8 ianuarie - Bucuresti

Forum rules
Nimic nu e mai frumos decat o dupa-amiaza din weekend in compania unor prieteni de gasca si a unor jocuri tari. Hai sa ne intalnim, sa ne cunoastem si sa ne distram. Chiar daca nu sunteti din Bucuresti, poate forumul nostru va ajuta sa va cunoasteti cu alti pasionati din orasul vostru sau din imprejurimi si sa va intalniti la un joc. Intalnirile sunt deschise oricui dar ar fi bine sa confirmati prezenta in topic-urile deschise in acest scop, pentru a putea face in mod corect rezervarile, etc.
Post Reply
IoanaCBG
Teen Meeple
Teen Meeple
Posts: 65
Joined: 24 Sep 2018, 15:37
Location: Bucuresti
Contact:

Board Games Night Out - marti, 8 ianuarie - Bucuresti

Post: # 94049Post IoanaCBG
07 Jan 2019, 17:39

Marti 8 ianuarie, incepand cu ora 19:00, ne vedem la CBG@Journey Pub (http://www.cbgshop.ro/contact), pe str. George Enescu, nr. 25, Bucuresti (Piata Romana) cu peste 270 board games, explicatii pentru reguli, noi prieteni si, bineinteles, chef de distractie.

Prietenii de la Journey Pub (https://www.journey-pub.ro/) ne intampina cu un meniu bogat de bauturi si mancare, iar cine doreste sa isi aduca jocuri pentru a le incerca si cu alti oameni este binevenit.

Taxa este 20 lei/persoana iar inscrierile se fac la 0736465213 / contact@cbgshop.ro sau cu un mesaj pe pagina de Facebook Creative Board Gaming (www.facebook.com/CreativeBoardGaming)

Te asteptam cu prietenii tai sau fara, pentru cateva ore de distractie!

Eveniment organizat in parteneriat cu WeDiscover Bucharest (www.facebook.com/WeDiscoverBucharest)

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/376476259764615/

Calendarul tuturor evenimentelor: http://www.cbgshop.ro/info/evenimente/
Ioana Mocanu

Creative Board Gaming
www.cbgshop.ro
www.facebook.com/CreativeBoardGaming

Post Reply

Return to “Intalniri si evenimente”