1. Pensiunea Lacul de Argint - 12 camere -24 locuri - mic dejun 20, pranz 40, cina 28
Ca sa nu mai patim ca ultima oara o sa trebuiasca sa dam un avans de 30% fiecare
Doritori ?

Sugestii de alta locatie ? Daca tot ai fost tu "ala" fii tot tu cel care propuneomucu wrote: ↑16 Mar 2019, 22:33E aiurea că zic eu că Lacul de argint nu e ce trebuie? Știu, am fost acolo de câteva ori, a fost okish, dar o sa fiu eu ăla care o zice și în locul altora: Se poate mai bine! Au fost discuții aiurea legate de întâlniri regionale, în special Felix, unde principala chestie era obișnuința cu locul și au fost anumite supărări din sud legate de faptul că s-a mers in altă parte. Dar dacă alegem locul un pic mai bine cred că putem reveni la naționalele cu 50-60 participanți, cu am avut cândva.

Anuntati in prealabil cate persoane din grupul vostru participa. Apoi daca organizatorul are nevoie de avans o sa precizeze si/sau solicite.AdisiSimona wrote: ↑17 Mar 2019, 11:42Buna!
Pare foarta interesanta ideea intalnirii, dar ar putea cineva sa ne puna la curent cum decurge un asemenea eveniment, pentru ca noi am fi la prima intalnire de acest gen! Multumesc anticipat !
O zi buna tuturor!

Despre joaca, nu e nimic formal. Intotdeauna au fost nenumarate alegeri - jocurile ce se aduca acopera cam toata gama de stiluri, complexitate si durata de joc. Vrei sa joci ceva neaparat? Intrebi in stanga si in dreapta daca mai e vreun doritor sau deschizi jocul, il pui pe masa si astepti sa se mai lipeasca persoane. Vezi un joc ce pare interesant la o masa? Intrebi daca mai au locuri sau, daca nu, daca e cineva disponibil sa va explice regulile mai tarziu.AdisiSimona wrote: ↑17 Mar 2019, 11:42Buna!
Pare foarta interesanta ideea intalnirii, dar ar putea cineva sa ne puna la curent cum decurge un asemenea eveniment, pentru ca noi am fi la prima intalnire de acest gen! Multumesc anticipat !
O zi buna tuturor!

Ah..la naiba.. cred ca o sa mearga multi la comic con. Si eu vreau dar nu stiam cand e.