Cine suntem noi?

un fel de loc de dat cu capul, loc de vorbit verzi si uscate, batut campii, etc
User avatar
Miţã
King Meeple
King Meeple
Posts: 2035
Joined: 05 Jan 2013, 10:56
Custom Rank: Zombie Killer
Location: Dr.Tr.Severin

Re: Cine suntem noi?

Post: # 109709Post Miţã
16 Apr 2020, 13:06

AngelEye wrote:
16 Apr 2020, 12:20
thenede wrote:
16 Apr 2020, 12:08

Auf der Walz-ing - cutreieratul prin natura e o pasiune veche, in special prin peisaje montane. Poate intr-o zi voi reusi sa ma mut la munte si sa fie o activate zilnica. Pana atunci imi cultiv pasiunea pentru arhitectura.
Te astept in vizita si poate ne facem vecini cine stie :lol:
Pe timp de criza toti vrem sa fim vecini tai :)

User avatar
AngelEye
King Meeple
King Meeple
Posts: 1965
Joined: 15 Jan 2012, 12:02

Re: Cine suntem noi?

Post: # 109714Post AngelEye
16 Apr 2020, 14:57

Am un teren in dreapta si unul in stanga deci primul venit primul servit :lol:

User avatar
sergiunastrut
King Meeple
King Meeple
Posts: 409
Joined: 13 Nov 2018, 21:03
Custom Rank: Și...unde-i povestea?
Location: Iași

Re: Cine suntem noi?

Post: # 130213Post sergiunastrut
09 May 2022, 18:25

M-am alăturat forumului pe 13 noiembrie 2018, cu intenția de a vinde Horse Fever, Biblios și 8 Minute Empire unui forum de cunoscători.
După 3 ani jumătate, 402 postări și 426 jocuri încercate, FBG spune că Sergiu nu mai e Baby Meeple, ci l-a promovat la 5 Stars King Meeple, așa că Sergiu a decis că ar cam fi timpul de o introducere.


:arrow: Din 2009 îmi duc traiul pe Colinele Iașilor și puțin probabil să le părăsesc. Am început să joc jocuri mai serioase prin 2017, prima dragoste adevărată fiind Scythe. Pe atunci încă simțeam vinovăție după ce pierdeam ore în șir la joacă. După ce am descoperit forumul și l-am întâlnit pe homey, snarcis și alți euro gamers de prin Iași, vinovăția orelor cheltuite pe joacă a fost înlocuită de plătirea datoriei restante prin recuperarea pe toate fronturile a anilor în care nu am avut expunerea la atâtea jocuri. Nu sunt colecționar, ci jucător cu orice ocazie și sper să rămân așa multă vreme. De asemenea, îmi displac cooperativele și nu joc solo - bănuiesc că îmi plac martorii la spectacolele de optimizare. Cadrul tematic al unui joc și povestea ce s-ar putea desprinde din el poate prevala asupra mecanicilor - asta din cauză că-mi plac poveștile (dar nu jocurile de storytelling, acolo poveștile mi se par apă de ploaie), motiv pentru care din când în când le mai și scriu. "Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană. Fii profesionist, ce dracu'!"

:arrow: Obișnuiam să merg pe bicicletă în orice context, jucam volei măcar săptămânal și citeam măcar un volum de beletristică pe lună. Feciorul și timpul petrecut jucând, învățând, făcând liste și statistici despre board games mi-au furat mult din timpul pentru alte pasiuni, așa că au devenit mai secvențiale. Rar ascult muzică și din ce în ce mai rar reușesc să mai văd câte-un episod din Star Trek, darămite un lungmetraj. Copil fiind, visam să devin notar public și să conduc un Daewoo Espero , având un exemplu a ceea ce eu consideram succes chiar pe strada mea. Nu știam eu că succesul generic de peste ani va fi aproape mediocru și mă va integra cu succes într-o multinațională. Faptele naturale și abia observate de bunătate și bunul simț, însoțit de o măsură de pioșenie, sunt lucrurile pe care le apreciez cel mai mult în oameni.

:arrow: Nu am avut ocazia să vă cunosc decât pe foarte puțini dintre voi, iar dacă vă veți perinda pe la Zilele Jocurilor de anul acesta trag nădejde să ajung. Și poate se vor fi reluat și întâlnirile naționale în scurt timp, să-mi fac curaj și să vă-ntâlnesc și la masa de joc, nu doar să vă citesc și să vă asociez un avatar. Dacă sunteți în trecere prin Iași, dați-mi de știre în timp util (măcar câteva zile, timp util pentru familiști) și m-aș bucura să petrecem câteva ore în jurul unui joc. Dacă vă surâde ideea de joc pe platforme online, ne putem duela și acolo.
Kallax Display: Colțul meu de artă
Am încercat recent: Cotate subiectiv
Poveștile le spun aici: PLAY|STORY|SHORT

Post Reply

Return to “Offtopic - discutii libere”