Videoproiector

un fel de loc de dat cu capul, loc de vorbit verzi si uscate, batut campii, etc
Post Reply
rabesandratana
King Meeple
King Meeple

Videoproiector

17 Aug 2023, 19:48

A venit momentul sa imi vand proiectorul marca Acer pe care il folosim de mai bine de 5 ani pentru vizionarea filmelor de pe Netflix, pentru ca ne-am luat alt model luna asta.
Am zis sa pun anuntul aici ca poate e cineva interesat de asa ceva:

Videoproiector ACER K138ST, LED DLP, WXGA, 800 lumeni, Alb

Este proiector de tip led, nu consuma mult si are duarata mai mare de viata fata de cele pe lampi. Are functie short-throw, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa il asezi in fundul camerei la dracu-n cucuieti ca sa poata reda o imagine mare cat un ecran special de proiectare de 2m lungime. Poate proiecta fara probleme si direct pe perete.

Redarea nuantelor de alb s-a degradat si se vede putin pixelat (in special in scenele filmelor cand in spate se vad norii, acestia au o tenta mai spalacita si mai pixelata fata de cand era nou), restul culorilor fiind redate fidel. Asta a fost principalul motiv pentru care prietena a vrut neaparat sa luam altul, dar pe mine nu m-a deranjat foarte tare si l-as mai fi tinut, pentru ca m-am atasat de el dupa atatea filme si seriale vizionate :)

Vine cu geanta speciala originala Acer, noua si cu un dongle pe care l-am cumparat ulterior, care ii ofera functia de Wi-fi.
Pretul e negociabil si pleaca de la 900 lei.

*Are si redare 3D si pot sa ofer o pereche de ochelari 3D marca Acer.
L-am cumparat de la Emag si sunt unicul proprietar.
Mai multe detalii tehnice, aici
https://www.emag.ro/videoproiector-acer ... um=android

Image

Daca aceasta postare contravine in vreun fel regulilor acestui forum, rog un admin sa ma anunte si sa sterg acest anunt cat mai rapid.

Post Reply

Return to “Offtopic - discutii libere”