Ce branduri de miniaturi pictați și de unde le achiziționați
- nightwolf1923
- Teen Meeple
Ce branduri de miniaturi pictați și de unde le achiziționați
Ca o continuare la postarea mea anterioară legată de vopsele(mulțumesc mult celor care au răspuns), ce branduri de minifigurine cumpărați pentru a le picta și de unde(național sau internațional), aș aprecia recomandările voastre, mulțumesc!
-
- Chief Meeple
Re: Ce branduri de miniaturi pictați și de unde le achiziționați
Unele board games au gratis miniaturi inauntru! Si depinde de joc, dar sunt unele de calitate excelenta si pretul muuult mai mic fata de a cumpara la bucata gen D&D sau seturi Warhammer.
Si ca bonus te poti si juca cu jocul cu miniaturile dupa ce le pictezi....
Chiar as recomanda sa iti faci mana mai intai pe ceva mai ieftin, gen un joc SH cu multe miniaturi si la pret mic.
Daca chiar nu vrei jocuri, am Blacklist Miniatures: Fantasy Series 1. Am pictat cateva, s-au jucat si copiii cu unele, dar cele mai multe stau degeaba. Daca te intereseaza ceva anume din ele, da-mi un PM. Nu le-am pus de vanzare pentru ca asta e forum de board games nu miniaturi si nici nu stiu ce as vinde din ele neaparat.
Chiar as recomanda sa iti faci mana mai intai pe ceva mai ieftin, gen un joc SH cu multe miniaturi si la pret mic.
Daca chiar nu vrei jocuri, am Blacklist Miniatures: Fantasy Series 1. Am pictat cateva, s-au jucat si copiii cu unele, dar cele mai multe stau degeaba. Daca te intereseaza ceva anume din ele, da-mi un PM. Nu le-am pus de vanzare pentru ca asta e forum de board games nu miniaturi si nici nu stiu ce as vinde din ele neaparat.
-
- Teen Meeple
Cam cum zice Victor am facut si eu. Am cumparat de BF de la Lex Marvel United (care a fost ceva in jur de 60-70 de lei - extrem de ieftin pentru 10 miniaturi) si cu el am inceput sa testez diverse chestii. In rest, din jocuri au fost pana acum plus vreo 3 printate 3D. Am inceput sa pictez oricum tocmai pentru ca aveam jocuri cu miniaturi si nu am vrut sa le mai vad asa anoste intr-o singura culoare.
-
- King Meeple
Subscriu la ce au scris băieții mai sus, am pictat exclusiv de la jocurile mele ( plus Warhammer al unui prieten).
Am "ochit" niste site-uri din RO, după ce termin tot ce mai am de pictat vreau să iau câte ceva de acolo. Cred că sunt printate 3D, din diverse "povești"/seturi.
Revin cu site-ul mâine
Am "ochit" niste site-uri din RO, după ce termin tot ce mai am de pictat vreau să iau câte ceva de acolo. Cred că sunt printate 3D, din diverse "povești"/seturi.
Revin cu site-ul mâine
-
- Teen Meeple
Apropo de treaba asta, mi-a recomandat youtube video-ul asta: https://youtu.be/N97yLsKFxH8?si=tlezJNuhMSuxAsG5
Ar putea sa fie si asta o varianta, sa exersezi pe piesele altora. Nu m-am gandit pana acum la treaba asta, am deja destule piese nepictate oricum, dar poate ajuta pe cineva care nu isi permite prea multe miniaturi/jocuri cu miniaturi sau cineva care cauta diverse tipuri de miniaturi pe care nu le detine.
Ar putea sa fie si asta o varianta, sa exersezi pe piesele altora. Nu m-am gandit pana acum la treaba asta, am deja destule piese nepictate oricum, dar poate ajuta pe cineva care nu isi permite prea multe miniaturi/jocuri cu miniaturi sau cineva care cauta diverse tipuri de miniaturi pe care nu le detine.
-
- King Meeple
- 26octombrie
- King Meeple
- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Buna. Eu am lipsit o perioada mai lunga de pe forum, but I'm back. Meanwhile, am pictat la greu dar multe jocuri stau inca la rand. Pe langa boardgames, incerc sa-mi fac si o colectie mica de dnd, multi prieteni cu care joc nu au figurine si e caraghios sa jucam eu cu druidul pictat, el cu figurile cu ventuza de la lidl...victorprodan wrote: ↑18 Apr 2024, 17:27Unele board games au gratis miniaturi inauntru! Si depinde de joc, dar sunt unele de calitate excelenta si pretul muuult mai mic fata de a cumpara la bucata gen D&D sau seturi Warhammer.
Ce ai avea de vanzare din Fantasy Series si cam pe la ce pret? hai in privat sa ne auzim, poate o mai pun de-o pictare!
-
- Chief Meeple
Ti-am trimis mesaj acu ceva timp dar vad ca e necitit. Nu ma supar, doar zic in caz ca o fi ajuns notificarea in spam.26octombrie wrote: ↑30 May 2024, 23:40Ce ai avea de vanzare din Fantasy Series si cam pe la ce pret? hai in privat sa ne auzim, poate o mai pun de-o pictare!