Contract Bridge
-
Dang
Contract Bridge
Avem pasionati de bridge printre noi?
Sunt in cautare de partener (pe ea n-o prea intereseaza subiectul)
Sunt in cautare de partener (pe ea n-o prea intereseaza subiectul)
- VickdaReaper
- Super Moderator

Re: Contract Bridge
Parca Mihnea si Amia cautau jucatori de bridge. Incearca la ei...
P.S. Sau era alt joc??
P.S. Sau era alt joc??
-
Sigurros
eu si alex stim cat de cat sa jucam bridge... 
poate ne intalnim candva si vedem CARE PĂ CARE
poate ne intalnim candva si vedem CARE PĂ CARE
-
Dang
Problema mea e ca n-am (inca) un partener pt bridge.
Daca voi stiti, cu atat mai bine, numai ca trebuie sa mai corupem un al 4lea jucator.
Daca voi stiti, cu atat mai bine, numai ca trebuie sa mai corupem un al 4lea jucator.
-
Dang
Hmm..de acord ca o data stabilit contractul se poate juca in 3, ca unu-i mortu', da' ce te faci la licitatie?
-
Sigurros
eu am jucat de vreo 2 ori in trei...
din cate imi amintesc, atunci cand 2 din 3 licitau acelasi simbol, ei formau un fel de echipa care juca impotriva celui de-al treilea.
...tre sa ma documentez, ca nu mai stiu exact
din cate imi amintesc, atunci cand 2 din 3 licitau acelasi simbol, ei formau un fel de echipa care juca impotriva celui de-al treilea.
...tre sa ma documentez, ca nu mai stiu exact
-
sora
As juca si eu Bridge (am jucat acum multi ani). Ce sisteme de licitatie folositi?
-
Dang
-
Astrodarkrama
Resuscitez thread-ul dupa aproape 4 ani... 
Caut un grup de jucatori de bridge noob-friendly. Sunt incepator absolut, acum invat sistemul de licitatie SAYC si am nevoie de practica.
Caut un grup de jucatori de bridge noob-friendly. Sunt incepator absolut, acum invat sistemul de licitatie SAYC si am nevoie de practica.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
http://www.locomotiva.ro/
scrie-i Mihaelei, sau lui Dragos, amandoi sunt draguti si te vor ajuta cu siguranta.
uite si aici, poti gasi informatii utile. Gomo, secretarul federatiei, e si el un om deosebit si f. dragut. Spor la joaca!
http://www.frbridge.ro/
scrie-i Mihaelei, sau lui Dragos, amandoi sunt draguti si te vor ajuta cu siguranta.
uite si aici, poti gasi informatii utile. Gomo, secretarul federatiei, e si el un om deosebit si f. dragut. Spor la joaca!
http://www.frbridge.ro/
-
Astrodarkrama
Multumesc.
Ii scriu din nou Mihaelei.
Am mai contactat-o cu ceva timp in urma, dar nu am primit raspuns.
Ii scriu din nou Mihaelei.
Am mai contactat-o cu ceva timp in urma, dar nu am primit raspuns.
-
Rafy
- Wizard Meeple

-
Astrodarkrama
SAYC este extrem de popular pe BBO. Si cum nu am gasit pe nimeni cu care sa joc fata in fata, BBO este pentru moment singura optiune.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
dupa mine, cea mai buna scoala de bridge e sa te duci la locomotiva, marti (perechi), mircuri sau joi (echipe) si sa chibitezi. asa se-nvata cel mai repede si bine. in plus, daca te duci, in cateva zile o sa te imprietenesti cu toti cei de-acolo si o sa te bagi si tu la masa. asta as face eu.