https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... llness.htm
O sa ne lipsesti!

Eu n-am auzit de tip pana acum, am fost si am citit cateva minute despre dansul si acum, cu valiza intr-o mana si bricheta in alta, te intreb, ce-ai cu el? Mie mi s-a parut ok tot ce-am citit, chiar imi place. Singurul lucru posibil deranjant (pentru tine, pentru mine au contraire) e ca a devenit agnostic.

Nu are legătura cu ce credea el, nu pot sa zic ca ma interesează subiectul26octombrie wrote: ↑13 Nov 2018, 09:54Eu n-am auzit de tip pana acum, am fost si am citit cateva minute despre dansul si acum, cu valiza intr-o mana si bricheta in alta, te intreb, ce-ai cu el? Mie mi s-a parut ok tot ce-am citit, chiar imi place. Singurul lucru posibil deranjant (pentru tine, pentru mine au contraire) e ca a devenit agnostic.

Ai dreptate. Ce atatea prostii si idealisti care ne invata sa ne folosim simtul critic. Nu mai bine stateam noi la soare, linistiti, in fata pesterii? Toate descoperirile astea stiintifice sunt periculoase. ptiu!

Hai sa nu o luam pe ulei politic.

Hai ca tu te supărai ca-ti pun vorbe in gura.26octombrie wrote: ↑13 Nov 2018, 11:29Ai dreptate. Ce atatea prostii si idealisti care ne invata sa ne folosim simtul critic. Nu mai bine stateam noi la soare, linistiti, in fata pesterii? Toate descoperirile astea stiintifice sunt periculoase. ptiu!