[Closed] Split Topic - Reactii in urma concursului BGB
-
adixor
Re: BoardGames BLOG ofera 3 premii jucatorilor de boardgames
nu am deschis aceasta discutie ca sa dezbat nimic ci ca sa te critic. Si da, cred ca am dreptate in acest caz, nu tin sa dezbat nimic pe aceasta tema, parerea mea este cea pe care am expus-o in posturile de mai sus, nu am supus-o dezbaterii. Nu toate lucrurile se preteaza unei dezbateri.
Si eu cred ca esti absurd prin abordarea extrem de simplista si total neconforma cu modul de gandire a unui om cel putin asa cum il privesc eu. Cred ca separarea de care vorbesti (tinta fiind un act nu o persoana) este doar o varianta prin care sa-ti poti aroga drepturi de a critica oricat de violent fara sa fii tras la raspundere. Ceva mai las(h).. greu de gasit. E interesant insa cum ai rationalizat acest mecanism si chiar crezi in el acum atat de puternic incat sa-l consideri valid.
Referitor la concursuri, e clar ca dupa tine nu am putea avea nici un concurs sponsorizat de vreun seller. Daca ne-ar sponsoriza cineva si i-as acorda o expunere marita pe forum ar insemna ca fac reclama, eventual ca e un concurs "de rahat" la care numai fraierii care au luat teapa au participat si ne-au umplut cu vizite serverul (ca evident, daca tu critici un concurs, critici indirect pe toti cei care au luat parte la el), ca e un concurs nedemn de persoana ta. E, surpriza surpriza. Nu putem face altfel. Ramane sa zici si ca eventuala mea dorinta de a avea mai multi utlizatori si a creste comunitatea sau a-i oferi ceva cat de placut (cum ar fi un premiu pentru o contributie care poate varia de la simpatica la utila) nu e decat o incercare marsava cu accente mercantile. Bahaus, daca mercantilismul acestei lumi este prea mare pentru idealurile inalte pe care le ai sau intrevezi probabil nu ti-ai gasit lumea potrivita pe care sa o enervezi si/sau suporti.
Iar daca vine vorba de civilizatie, mai bine intai te uiti la postul tau si alte abordari similare anterioare (apropos de primele tale incercari in aceasta directie cu jignirile la adresa Ioanei, un membru model al forumului, statut pe care nu-l poti avea niciodata asa) apoi la abordarea mea. Daca in cercul tau de prieteni e civilizat sa consideri ideea cuiva "de rahat" nu pot decat sa ma bucur ca nu fac parte din acel cerc. Ba chiar ma simt prost ca viata ne-a adus in acelasi spatiu virtual si prin asociere as putea face parte din cercul tau extins de cunoscuti. Imi pare rau, esti un tip foarte pasionat dar ai niste idei groaznice. Fara nici o legatura intre aceste 2 lucruri, bineinteles.
Si eu cred ca esti absurd prin abordarea extrem de simplista si total neconforma cu modul de gandire a unui om cel putin asa cum il privesc eu. Cred ca separarea de care vorbesti (tinta fiind un act nu o persoana) este doar o varianta prin care sa-ti poti aroga drepturi de a critica oricat de violent fara sa fii tras la raspundere. Ceva mai las(h).. greu de gasit. E interesant insa cum ai rationalizat acest mecanism si chiar crezi in el acum atat de puternic incat sa-l consideri valid.
Referitor la concursuri, e clar ca dupa tine nu am putea avea nici un concurs sponsorizat de vreun seller. Daca ne-ar sponsoriza cineva si i-as acorda o expunere marita pe forum ar insemna ca fac reclama, eventual ca e un concurs "de rahat" la care numai fraierii care au luat teapa au participat si ne-au umplut cu vizite serverul (ca evident, daca tu critici un concurs, critici indirect pe toti cei care au luat parte la el), ca e un concurs nedemn de persoana ta. E, surpriza surpriza. Nu putem face altfel. Ramane sa zici si ca eventuala mea dorinta de a avea mai multi utlizatori si a creste comunitatea sau a-i oferi ceva cat de placut (cum ar fi un premiu pentru o contributie care poate varia de la simpatica la utila) nu e decat o incercare marsava cu accente mercantile. Bahaus, daca mercantilismul acestei lumi este prea mare pentru idealurile inalte pe care le ai sau intrevezi probabil nu ti-ai gasit lumea potrivita pe care sa o enervezi si/sau suporti.
Iar daca vine vorba de civilizatie, mai bine intai te uiti la postul tau si alte abordari similare anterioare (apropos de primele tale incercari in aceasta directie cu jignirile la adresa Ioanei, un membru model al forumului, statut pe care nu-l poti avea niciodata asa) apoi la abordarea mea. Daca in cercul tau de prieteni e civilizat sa consideri ideea cuiva "de rahat" nu pot decat sa ma bucur ca nu fac parte din acel cerc. Ba chiar ma simt prost ca viata ne-a adus in acelasi spatiu virtual si prin asociere as putea face parte din cercul tau extins de cunoscuti. Imi pare rau, esti un tip foarte pasionat dar ai niste idei groaznice. Fara nici o legatura intre aceste 2 lucruri, bineinteles.
-
Rautz
Ma faci pe mine boolean dar esti incapabil sa crezi ca poate cineva gandi altfel decat tine
Mai mult generalizezi la maxim fiecare trasatura(fix in 0 si 1): daca am criticat o data inseamna ca am criticat mereu, daca am facut ceva in trecut in mod sigur voi face si in viitor
Nu conteaza ca am mai si laudat concursuri(sau n-am criticat)
Las(h)? Sunt tras la raspundere mereu, am numele pe site, nu-mi ascund niciodata propriile pareri (hai recunoaste ca sunt premiile de rahat
sau esti lash? )
Asa neplacut cum sunt eu (nu caut sa castig concursuri de popularitate) pot sa admit cu mana pe inima ca niciodata n-am scris ceva in care nu cred sau sa ascund ceva ce as fi vrut sa spun. Tu poti?
Discutia putea fi extrem de simpla:
'-Premiile sunt de rahat'
'-Da dom'le am gresit, data viitoare vor fi mai bune'
sau
'-Nu-i adevarat, sunt jocuri bune de jucat in familie, lumea care le-a jucat le-a laudat, sunt in wishlisturi'
in schimb logica voastra e
'-Nesimtitule! Esti bou!'
Mai mult generalizezi la maxim fiecare trasatura(fix in 0 si 1): daca am criticat o data inseamna ca am criticat mereu, daca am facut ceva in trecut in mod sigur voi face si in viitor
Las(h)? Sunt tras la raspundere mereu, am numele pe site, nu-mi ascund niciodata propriile pareri (hai recunoaste ca sunt premiile de rahat
Asa neplacut cum sunt eu (nu caut sa castig concursuri de popularitate) pot sa admit cu mana pe inima ca niciodata n-am scris ceva in care nu cred sau sa ascund ceva ce as fi vrut sa spun. Tu poti?
Discutia putea fi extrem de simpla:
sau
'-Nu-i adevarat, sunt jocuri bune de jucat in familie, lumea care le-a jucat le-a laudat, sunt in wishlisturi'
-
adixor
Bahaus wrote: Ca sa-ti dau si un exemplu de ce cred eu ca e ok si ce nu:
Userul Xulescu ofera un joc Saboteur (35 lei) OK
Userul Xulescu ofera un joc Saboteur daca intri pe xulescu.ro si raspunzi la intrebari si faci trafic si dupa aia vii la magazinul lui xuleanu sa-l revendici NU E OK
Inca nu-mi vine sa cred ce citesc. Deja ma simt prost ca mi-am pus jocurile la vanzare si nu le-am oferit forumistilor gratis. Incredibil. Credeam ca orice adult cu ceva bun simt si ceva cultura generala cat de cat poate intelege cateva notiuni de baza economice sau faptul ca lumea asta nu ar putea exista intr-o utopie in care sa existe doar altruism, donatii si munca oferita pe nimic. Si ca acestea sunt doar exceptii placute de la faptul de necontestat ca doar asa pot functiona lucrurile in acest moment al dezvoltarii rasei umane. Ca referinta pot recomanda Gena Egoista - Richard Dawkins, o carte de baza pentru evolutionism in general si egoism la nivel global in special.
Sunt din ce in ce mai curios care este parerea altor forumisti despre acest subiect, nu pentru a-mi schimba mie sau lui bahaus parerea, dar daca tot suntem hiperactivi, macar sa fim toti. Pentru ca nu numai ca unii din noi vorbesc prea mult, dar din pacate multi dintre noi tac.
-
adixor
Ba sunt foarte capabil de asta, dar nu era cazul in aceasta discutie sa-mi demonstrez nimic.Bahaus wrote:Ma faci pe mine boolean dar esti incapabil sa crezi ca poate cineva gandi altfel decat tine
Ce sa zic, ai un comportament pe cat se poate de previzibil si consecvent, de ce as crede altfel? Vrei sa consider ca esti o persoana schimbatoare care are de fiecare data o opinie diferita?Mai mult generalizezi la maxim fiecare trasatura(fix in 0 si 1): daca am criticat o data inseamna ca am criticat mereu, daca am facut ceva in trecut in mod sigur voi face si in viitor
Asta e si problema, exista un centru al inhibitiei care face relatiile interumane placute (sau macar suportabile pentru unii). Acest centru nu functioneaza la tine, si m-am plictisit de argumentarea "sunt deschis, pot spune orice prostie, este prostia mea si cred in ea si cred ca e bine ca o zic". Iar intrebarea ta este relativ malitioasa daca implica faptul ca as fi zis vreodata ceva in care nu cred. Dar da, conform regulilor de comunicare nescrise, sunt lucruri pe care le-am pus intr-o forma mai acceptabila pentru urechea celorlalti desi poate prima impresie ar fi fost aceeasi cu a ta. Din dorinti de a nu jigni pe nimeni sau pentru a nu ajunge la modul violent in care ai facut-o tu.Las(h)? Sunt tras la raspundere mereu, am numele pe site, nu-mi ascund niciodata propriile pareri (hai recunoaste ca sunt premiile de rahatsau esti lash? )
M-ai innnebunit cu logica, am ajuns acolo incat sa trebuiasca sa-ti explic diferenta dintre alb-negru si nuante de gri. Reactia pe care eu o consider acceptabila ar fi fost un PM catre costi spunandu-ti parerile, eu am mai facut chestia asta. Reactia pe care altcineva ar fi putut-o avea si care inca era acceptabila ar fi fost un post public "ce pacat ca sunt niste jocuri mai necunoscute, dar succes data viitoare, la urmatorul concurs poate avem ceva din top 10". Nu, preferi sa te mulezi strict pe arhetipul celui care intai vorbeste si apoi gandeste. Cu atat mai grav daca si dupa ce gandeste ii da la fel. Nu te-am facut bou, dar consider comportamentul tau sub limita minimului acceptabil pe acest forum.Discutia putea fi extrem de simpla:
sau
-
Rautz
Iar nu intelegi, dar nu-i nimic, sunt aici ca sa te ajut. Contextul era clar.adixor wrote: Inca nu-mi vine sa cred ce citesc. Deja ma simt prost ca mi-am pus jocurile la vanzare si nu le-am oferit forumistilor gratis. Incredibil. Credeam ca orice adult cu ceva bun simt si ceva cultura generala cat de cat poate intelege cateva notiuni de baza economice sau faptul ca lumea asta nu ar putea exista intr-o utopie in care sa existe doar altruism, donatii si munca oferita pe nimic. Si ca acestea sunt doar exceptii placute de la faptul de necontestat ca doar asa pot functiona lucrurile in acest moment al dezvoltarii rasei umane. Ca referinta pot recomanda Gena Egoista - Richard Dawkins, o carte de baza pentru evolutionism in general si egoism la nivel global in special.
Am zis ca eu nu critic oamenii altruisti. Astfel poti oferi cadou orice joc, de orice valoare, n-o sa auzi vreun comentariu de la mine, ba chiar o sa te laud.
Dar daca apelezi la metoda 2, de a-ti face reclama, atunci poti auzi si reactii negative. (NU E OK se refera la acest lucru, nu ca as interzice eu vreun concurs)
In fond asta e singurul lucru pe care l-am cerut, dreptul la critica, se pare ca e prea mult de cerut, automat cum e vreun concurs acela e cel mai bun, nu exista nici o posibilitate sa devina mai bun.
Ori au de pierdut toti din lucrul asta: pe de o parte initiatorul concursului, care si-ar fi putut face reclama mai buna, userul ca putea obtine premii mai bune.
Nu s-a pierdut nimic prin critica mea: nevoia de reclama ramane constanta, se modifica doar premiile castigate de useri in viitor.
Daca oferta de concurs organizat slab nu e contracarata de o critica, nu se va avansa niciodata la nevoia de a oferi lucruri mai bune userilor.
Tu nu intelegi parghiile economice nu eu, altfel confunzi marketingul cu 'ni se dau chestii gratis uraaaaa'
-
Rautz
Repede pana apare urmatorul concurs, ce o sa cred eu despre urmatorul concurs care va aparea?adixor wrote: ai un comportament pe cat se poate de previzibil si consecvent, de ce as crede altfel?
Dar despre jocurile din 2011?
Uite dom'le de asta trebuie sa ma las eu de poker, ma citeste lumea prea usor
E diferenta dintre o greva japoneza si una in strada. Nu are acelasi efect.Reactia pe care eu o consider acceptabila ar fi fost un PM catre costi spunandu-ti parerile, eu am mai facut chestia asta.
- cristianf
- King Meeple

Ca un raspuns la invitatia lui adixor ca si alti forumisti sa-si exprime punctul de vedere, o sa intervin si eu putin in discutie, si voi fi (sper eu) succint.
Ideea a fost clar foarte buna, la fel de buna si ideea cu cel de-al doilea concurs, cel cu "ghiceala". In ambele cazuri premiile au fost slabute as spune eu. Dar este un inceput. Daca se dadeau niste diplome pe care sa scrie "Pt cel mai bun forumist/blog-ist(?)", poate as fi zis si eu ca erau de rahat. Dar in cazul de fata, exprimarea mi s-a parut cam dura. Mai avem mult de asteptat pana cand vor aparea niste jocuri noi noute din categoria 180+ ron la premii, mai ales in conditiile in care nu exista taxe de inscriere in concurs.
In ceea ce priveste reclama, asta e societatea in care traim. Si eu am nevoie de reclama in meseria pe care o practic (asta daca vreau sa castig ceva banuti) si ma voi folosi de ea, indiferent ce aud in jurul meu. Cred totusi ca reclama care si-au facut-o cei de la BGB cu concursul asta este ok. Cata vreme nu-mi baga nimeni un ditamai pop-ul in ochi cu butoane de close super bine ascunse (ca pe majoritatea site-urilor de stiri de pe la noi) e de bun simt.
Sunt de acord ca ar trebui sa facem diferenta intre a critica o actiune a unei persoane si a critica o persoana, dar ar fi indicat sa criticam cu vorbe bine alese. Intr-un cerc restrans de prieteni (vechi) se accepta si un limbaj colocvial, dar nu si pe un forum. Nu stiu, parerea mea.
LE: mesajul 250
Ideea a fost clar foarte buna, la fel de buna si ideea cu cel de-al doilea concurs, cel cu "ghiceala". In ambele cazuri premiile au fost slabute as spune eu. Dar este un inceput. Daca se dadeau niste diplome pe care sa scrie "Pt cel mai bun forumist/blog-ist(?)", poate as fi zis si eu ca erau de rahat. Dar in cazul de fata, exprimarea mi s-a parut cam dura. Mai avem mult de asteptat pana cand vor aparea niste jocuri noi noute din categoria 180+ ron la premii, mai ales in conditiile in care nu exista taxe de inscriere in concurs.
In ceea ce priveste reclama, asta e societatea in care traim. Si eu am nevoie de reclama in meseria pe care o practic (asta daca vreau sa castig ceva banuti) si ma voi folosi de ea, indiferent ce aud in jurul meu. Cred totusi ca reclama care si-au facut-o cei de la BGB cu concursul asta este ok. Cata vreme nu-mi baga nimeni un ditamai pop-ul in ochi cu butoane de close super bine ascunse (ca pe majoritatea site-urilor de stiri de pe la noi) e de bun simt.
Sunt de acord ca ar trebui sa facem diferenta intre a critica o actiune a unei persoane si a critica o persoana, dar ar fi indicat sa criticam cu vorbe bine alese. Intr-un cerc restrans de prieteni (vechi) se accepta si un limbaj colocvial, dar nu si pe un forum. Nu stiu, parerea mea.
LE: mesajul 250
-
Rautz
Tot te ascunzi in spatele perdelei, insinuand ca 'de rahat' ti-a starnit tie orgoliul, defapt e extrem de clar ca ai fost starnit inca de cand am sugerat ca nu ar fi bune, de unde si nevoia ta sa detaliez, sa spun inca o data ca sa poti sa te burzuluiesti la mine (total ipocrit de altfel, nici tie nu ti se pareau premiile prea bune chiar daca nu o recunosti pe sleau, dar deh, ai de aparat ceva)
-
adixor
E diferenta dintre o greva japoneza si una in strada. Nu are acelasi efect.[/quote]Reactia pe care eu o consider acceptabila ar fi fost un PM catre costi spunandu-ti parerile, eu am mai facut chestia asta.
Am inteles. Deci preferi abordarea tip CanCan ("Columbene, unde ai umblat azi noapte") decat ceva constructiv. Un fel de spalat rufe in public. Nici eu nu puteam sa o zic mai bine. E si mai trist ca esti mandru de aceasta abordare, ti se pare chiar o virtute. Chiar consideri ca ai facut un lucru bun, ar trebui sa fii felicitat si .. uite.. in loc de asta se ia unul de tine pe forum si te face boolean.
Pacat.
@cristianf: multumesc pentru acceptarea invitatiei. Multumesc si pentru parerea impartasita cu mine ca este bine sa criticam cu vorbe bine alese. De vreo 20 posturi asta incerc sa zic si eu. Sa criticam dar cu folos. O critica prost facuta isi pierde orice farama de constructivism si inverseaza efectul.
-
Rautz
De ce tot te prefaci ignorant? Greva e un drept la fel de elementar ca libertatea cuvantului, numai intr-un sistem totalitar nu se fac greve sau nu se critica. Vad ca vrei sa elimini orice 'element disruptiv' care are pareri diferite.adixor wrote:
Am inteles. Deci preferi abordarea tip CanCan ("Columbene, unde ai umblat azi noapte") decat ceva constructiv. Un fel de spalat rufe in public. Nici eu nu puteam sa o zic mai bine. E si mai trist ca esti mandru de aceasta abordare, ti se pare chiar o virtute. Chiar consideri ca ai facut un lucru bun, ar trebui sa fii felicitat si .. uite.. in loc de asta se ia unul de tine pe forum si te face boolean.
CanCan nu stiu, eu unul nu citesc, poate tu stii mai multe
-
adixor
Aa, nu, asta cu rahatul a pus motul ca sa zic asa. Bineinteles ca m-am luat de ideea in sine, cumulata cu restul criticilor tale aruncate constant pe forum de la inscriere pana acum, mai voalate sau mai directe. Era sa zic elegante... Ca ai folosit si acest limbaj nu mi-a dat decat dreptate ca nu are sens sa iti mai permit manifestarile si fara el discursul meu era mai temperat, dar se baza pe aceeasi idee: pastrati critica pentru momentele in care e chiar necesara. Gratuita a fost si prezentarea ta de la inceputul threadului cu premium ascuns, etc. Ai taiat din radacina initiativa.Bahaus wrote:Tot te ascunzi in spatele perdelei, insinuand ca 'de rahat' ti-a starnit tie orgoliul, defapt e extrem de clar ca ai fost starnit inca de cand am sugerat ca nu ar fi bune, de unde si nevoia ta sa detaliez, sa spun inca o data ca sa poti sa te burzuluiesti la mine (total ipocrit de altfel, nici tie nu ti se pareau premiile prea bune chiar daca nu o recunosti pe sleau, dar deh, ai de aparat ceva)
Ce nu ai inteles e ca NU ma intereseaza valoarea premiilor (si am si zis, am auzit doar de un joc din cele 3, dar nu asta e ideea). NU conteaza valoarea, conteaza ca cineva a incercat sa faca ceva frumos si altii au gasit ideea interesanta. Mi se pare chiar o magarie sa nu depui nici un efort la acea idee ci doar sa o critici. Asta si altele. Realizezi ca asta e unul din comportamentele tipice ale natiei noastre, de care se tot aminteste peste tot: nevoia de a critica orice fara a face nimic pentru a ajuta. Ma rog, tu consideri ca asa ajuti. De aceea avem pareri complet divergente.
-
adixor
Din nou apelezi la un argument exagerat (maximizat). "Nu permitem greve, nu permitem critici..". Du-te sa pocnesti un politist din nevoia de a-i arata foarte critic ceea ce simti, doar e democratie. Sa nu-mi zici ca apoi de la racoare vei considera regimul totalitar. Asa s-a inteles aceasta libertate la noi, putem zice orice si face orice. Daca ni se zice ceva, incepem sa ne plangem de cenzura si regim totalitar. De ce sa incercam sa rezolvam o problema in mod elegant fara sa deranjam sau sa facem valuri, cand putem iesi in evidenta? Poate chiar lumea ne va multumi pentru curajul de a vorbi orice fara filtru! Putem fi eroi!
Din pacate in libertate nu se intelege o mare chestie: libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea mea. Pe forum acest lucru se traduce prin faptul ca trebuie sa fii respectuos pentru a nu incalca "libertatea" altora prin comportament nepotrivit.
Din pacate in libertate nu se intelege o mare chestie: libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea mea. Pe forum acest lucru se traduce prin faptul ca trebuie sa fii respectuos pentru a nu incalca "libertatea" altora prin comportament nepotrivit.
-
Rautz
adica trebuie sa-ti cer voie sa critic sau cum?pastrati critica pentru momentele in care e chiar necesara
Din nou ne intoarcem in vremuri demult apuse. Nu ai voie sa critici ceva ce n-ai facut tu? Nu poti critica un film, un joc? Daca esti croitor nu poti critica decat haine? Sau numai hainele tale?Mi se pare chiar o magarie sa nu depui nici un efort la acea idee ci doar sa o critici
Te rog sa dai quote-uri ca de la inceput tot imi pui vorbe in gura(tastatura), de la a critica ai ajuns la pocnit politisti
Last edited by Rautz on 06 Jul 2011, 22:48, edited 1 time in total.
- suf
- King Meeple

Inteleg convingerea fiecaruia si cred ca ne-am facut o idee mai mult decat suficienta cu multe posturi in urma. Ati putea continua pe privat?
-
adixor
Am fost incomplet. Este ok sa critici orice, atat timp cat te gandesti la impactul a ceea ce spui. Si mai ales intr-un grup cum suntem noi, conteaza sa te gandesti si ce va crede celalalt despre critica ta. Una e sa scrii intr-un ziar ca ministrul e prost, alta e sa-i zici cuiva din cercul de apropiati ca e un prost. Impactul e infinit mai mare in al doilea caz. Este pacat ca nu mai exista un Bahaus' care sa te critice in acelasi mod "reckless" ca sa vezi cum e. Nu asa frumos cum am incercat eu de fiecare data pana azi sa-ti raspund (cum am incercat cu oricine dealtfel) ci cat mai dureros si direct posibil. Si dupa cum stii, nu prea am criticat pe nimeni in general, decat cand exagera in acelasi mod sau era vizibil troll, flamer, etc. Pentru ca, la naiba, ma simt raspunzator ca lucrurile sa se desfasoare intr-un mod civilizat aici fara a se aduce atingere altei persoane sau entitati. E adevarat, si eu am o imagine poate prea perfecta despre interactiunile pe forum, dar cand acestea depasesc limite pe care pana la urma noi 2, eu si chuckila, le consideram corecte trebuie sa iau atitudine.Bahaus wrote:adica trebuie sa-ti cer voie sa critic sau cum?pastrati critica pentru momentele in care e chiar necesara
Din nou ne intoarcem in vremuri demult apuse. Nu ai voie sa critici ceva ce n-ai facut tu? Nu poti critica un film, un joc? Daca esti croitor nu poti critica decat haine? Sau numai hainele tale?Mi se pare chiar o magarie sa nu depui nici un efort la acea idee ci doar sa o critici
In sfarsit, suf are dreptate, nu mai are sens sa discutam, sunt pozitii ireconciliabile. Imi pare rau doar ca probabil vei fi asa si in viitor si vei afecta orice vor incerca ceilalti sa construiasca fara urma de regret si chiar cu mandrie.
- Chuckila
- King Meeple

Ma faceti sa ma simt prost ca am lipsit si eu vreo 5-6 ore din fata calculatorului - in singura zi din saptamana in care imi permit si eu sa ma relaxez jucand boardgames 
Thread closed, azi nu vreau sa iau nici o decizie la cald, ca sunt si obosit si cum se zice, "Noaptea-i un sfetnic bun". Cel putin eu sper sa fie. Pentru noi toti.
Thread closed, azi nu vreau sa iau nici o decizie la cald, ca sunt si obosit si cum se zice, "Noaptea-i un sfetnic bun". Cel putin eu sper sa fie. Pentru noi toti.