Dry Cooker

un fel de loc de dat cu capul, loc de vorbit verzi si uscate, batut campii, etc
DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

Re: Dry Cooker

13 Feb 2013, 12:58

Rafy wrote:
Bahaus wrote: Sunt interesat de subiect ( nu tigai ci mancat sanatos ) si oricine poate zice ceva pro sau contra , IN CUNOSTINTA DE CAUZA..apreciez gestul.
Ah, vrei sa mananci sanatos... Pai de ce nu ai spus asa de la inceput? :)
Uita tigaia.
Mananca multe legume si fructe crude, redu drastic consumul de produse animale, fierbe cerealele si leguminoasele cu pastai, elimina mancarea procesata (faina, zahar, uleiuri, orice e copt, prajit, fiert).
Asta e tot.

suf
King Meeple
King Meeple

13 Feb 2013, 13:06

djdano wrote:Mananca multe legume si fructe crude
Nu uitati ca rosia e fruct, deci nu o mancati ca pe o leguma! :P
Serios vorbind, sustin ideea de a tinde catre crud/local/neprocesat/echilibrat.

alia
Special Meeple
Special Meeple

13 Feb 2013, 13:16

djdano wrote:
Rafy wrote:
Bahaus wrote: Sunt interesat de subiect ( nu tigai ci mancat sanatos ) si oricine poate zice ceva pro sau contra , IN CUNOSTINTA DE CAUZA..apreciez gestul.
Uita tigaia.
Mananca multe legume si fructe crude, redu drastic consumul de produse animale, fierbe cerealele si leguminoasele cu pastai, elimina mancarea procesata (faina, zahar, uleiuri, orice e copt, prajit, fiert).
Asta e tot.
Noi mancam multa proteina si grasime animala si nu mancam cereale deloc! In rest sunt de acord cu tot ce spui. Ah, ne-am si monitorizat, sa nu zica lumea ca suntem niste aia tampiti care se apuca ei sa manance in contra curentului si ne facem analize de 2 ori pe luna. De cand mancam asa ne-au iesit si analizele bune.

Rafy
Wizard Meeple
Wizard Meeple

13 Feb 2013, 14:42

djdano wrote:
Uita tigaia.
Asta e tot.
Daca as sta la tara si le-as cultiva cu mana mea sau acum 20 ani as fi de acord cu tine. Acum nu mai ai nici o baza pe legumele si fructele "cultivate" de "taranii" din pietele noastre. Incerc sa reduc pe cat putinta consumul de sare , zahar , ulei. Oarecum o cale de mijloc.

tasurinchi
King Meeple
King Meeple

13 Feb 2013, 23:24

Eu nu prea inteleg smecheria tigaii asteia. Cum ar veni, fara sa pui ulei, iti iese mancarea la gust ca si cum ai fi facuta cu ulei sau ce? Asta n-o sa se intample in veci.
Daca vrei sa mananci sanatos, sa reduci consumul de sare, zahar, ulei etc., n-ai nevoie de tigai speciale, ci poate doar de vointa... ;)

Rafy
Wizard Meeple
Wizard Meeple

14 Feb 2013, 08:56

Nici eu nu inteleg smecheria tigaii asteia , de aia ma intereseaza parerea celor are o au.

fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

14 Feb 2013, 09:19

parerea mea: "mda". poti sa mananci carne "la gratar" fara sa iti puta casa dar cu ghilimele pe care le-am pus deja...
HACK OR GET WHACKED!

alia
Special Meeple
Special Meeple

15 Feb 2013, 08:26

Nu are acelasi gust. Depinde si ce vrei sa faci cu dry cooker; mancarea iese undeva intre fiert si prajit. Este excelent pt legume gen ciuperci, conopida, dovlecei, vinete etc.Omletele ies foarte bine si pestele rasol. Iese ok si carnea dar sa nu te astepti sa fie ca gratarul sau prajita (cel putin eu nu am reusit sa o fac asa).

Post Reply

Return to “Offtopic - discutii libere”