Or sa se mute chinezii de la Lineage aici
Oricum sper sa prinda, pe mine ma incanta ideea. (sa vand, nu sa cumpar)

As adauga aici seria Syberia. Mie mi se pare cel mai bun adventure game. (e adevarat ca nu am jucat inca Dreamfall).criss wrote:Fiind, la fel ca maestrul adixor, un mare fan al jocurilor de aventura pe PC,
recent mi-am completat colectia de jocuri originale cu:
"MYST - The Collection".
Disponibil la Auchan cu 60-si-ceva de lei (pe Amazon.com acelasi pachet costa 283$),
pachetul cuprinde toate cinci jocurile din serie (5 DVD + 5 CD):
- Myst Masterpiece Edition - 1DVD;
- Riven - 5 CDs;
- Myst III Exile - 1DVD;
- Myst IV Revelation - 2 DVD (incl. film 90 min);
- Myst V End of Ages - 1 DVD.
Alte jocuri de aventura pe care le recomand cu caldura:
- Broken Sword 1, 2 (nu si cele 3D);
- The Longest Journey 1, 2
- Runaway 1, 2 (totusi nu la fel de buna ca Broken Sword-urile).
Mi-au placut Syberia 1 si 2 (desi au fost cam triste), dar prefer adevaratele adventures "point and click" 2D. Broken Sword 2 mi se pare de departe cel mai bun.Keyser wrote:As adauga aici seria Syberia. Mie mi se pare cel mai bun adventure game. (e adevarat ca nu am jucat inca Dreamfall).

Voi sunteti tineri, n-ati apucat sa jucati un full throttle sau un simon the sorcerer pe un 286. Eu cind eram in facultate jucam jocuri pe Commodore 64, nu exitau PC'uri... Asa ca se intelege ca ati sarit peste perioada de aur a questurilor. Desi au aparut citeva titluri bune, ca Syberia, trecerea la grafica 3D a omorit adventure-rile.VickdaReaper wrote:Pentru mine, Syberiile au fost povesti exceptionale, cu o grafica superba. Pe partea de puzzle-uri nu prea m-au dat pe spate, desi erau si unele mai grele. Dar in, primul rand, ambele jocuri au avut o poveste deosebita, absolut totul legandu-se atat de bine. Si pe deasupra, jocul a fost desenat intr-un univers steam-punk. Pe scurt, delicios.

Eu m-am jucat pe HTC cu casete audiocriss wrote:Voi sunteti tineri, n-ati apucat sa jucati un full throttle sau un simon the sorcerer pe un 286. Eu cind eram in facultate jucam jocuri pe Commodore 64, nu exitau PC'uri... Asa ca se intelege ca ati sarit peste perioada de aur a questurilor. Desi au aparut citeva titluri bune, ca Syberia, trecerea la grafica 3D a omorit adventure-rile.VickdaReaper wrote:Pentru mine, Syberiile au fost povesti exceptionale, cu o grafica superba. Pe partea de puzzle-uri nu prea m-au dat pe spate, desi erau si unele mai grele. Dar in, primul rand, ambele jocuri au avut o poveste deosebita, absolut totul legandu-se atat de bine. Si pe deasupra, jocul a fost desenat intr-un univers steam-punk. Pe scurt, delicios.

Desi tineretea este o caracteristica a mea, nu este si un motiv pentru care sa nu fi prins jocurile de aventura vechi. Astfel, multumita compilatiilor bulgaresti (cu sute de jocuri) sau site-urilor de abandonware am prins si yo! clasici precum: Alone in the Dark, Arthur: The Quest for Excalibur, Beneath a Steel Sky, Little Big Adventure, Kings Quest-urile, Discworld, Leisure Suit Larry-urile, Day of the Tentacle (criss wrote:Voi sunteti tineri, n-ati apucat sa jucati un full throttle sau un simon the sorcerer pe un 286. Eu cind eram in facultate jucam jocuri pe Commodore 64, nu exitau PC'uri... Asa ca se intelege ca ati sarit peste perioada de aur a questurilor. Desi au aparut citeva titluri bune, ca Syberia, trecerea la grafica 3D a omorit adventure-rile.

Dizzy'urile le-am re-jucat de curind pe PC, pe CCS64. Superbe!Keyser wrote:Cine isi mai aduce aminte de Dizzy? Cred ca a fost primul quest pe care l-am jucat. Dar Grim Fandango? (parca asa se numea)

Pe bune? Eu am facut lvl 50 in 2 saptamani si m-am plictisit copios. N-am mai prelungit subscriptia. Pare mai interesant eraly game decat endgame.Darksion wrote:Star Wars The Old Republic FTW!