Steam Giveaways
-
Rautz
Steam Giveaways
(l-am pus aici la Concursuri pentru ca nu stiu unde altundeva sa-l pun, un moderator il poate muta unde considera)
De multe ori am tot felul de reduceri pe Steam si nu am ce sa fac cu ele si-mi expira.
Asa ca mai bine le postez aici, daca e cineva interesat de jocuri gratis/vouchere.
Momentan am:
Dota 2 (beta) - dat
-50% off Assassin's Creed Revelations (expira pe 1 Apr)
Repet, sunt GRATIS, primul venit - primul servit
De multe ori am tot felul de reduceri pe Steam si nu am ce sa fac cu ele si-mi expira.
Asa ca mai bine le postez aici, daca e cineva interesat de jocuri gratis/vouchere.
Momentan am:
Dota 2 (beta) - dat
-50% off Assassin's Creed Revelations (expira pe 1 Apr)
Repet, sunt GRATIS, primul venit - primul servit
Last edited by Rautz on 23 Mar 2012, 01:50, edited 3 times in total.
- imba
- King Meeple

Re: Steam Giveaways
Eu eu la dota 2 
SI ca sa nu fie numai cu luat, am si eu de dat un Shadow Harvest: Phantom Ops in acelasi mod. FIFO
SI ca sa nu fie numai cu luat, am si eu de dat un Shadow Harvest: Phantom Ops in acelasi mod. FIFO
-
Rautz
Trimis lui Imba, enjoy!imba wrote:Eu eu la dota 2
-
vidockq
Noooooo ... Dota 2 .... greu de gasit beta key.
Mi-am facut cont de steam, am si cumparat un joc in speranta sa dea un beta invite... nimic pana acum.
Mi-am facut cont de steam, am si cumparat un joc in speranta sa dea un beta invite... nimic pana acum.
- VickdaReaper
- Super Moderator

-
Rautz
Am mai primit un cont de Dota 2, de dat cadou (nu fac nimic special sa primesc aceste invitatii, pur si simplu am cumparat multe jocuri de la ei, si se pare ca sunt 'atenti' cu mine)
(In caz ca-s mai multi doritori imi rezerv dreptul de a alege persoana care-l primeste)
(In caz ca-s mai multi doritori imi rezerv dreptul de a alege persoana care-l primeste)
- Chuckila
- King Meeple

Mi-l rezervi mie pls pana deseara?
Am un prieten bun care e pasionat de Dota, i l-as face cadou la randul meu
Am un prieten bun care e pasionat de Dota, i l-as face cadou la randul meu
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Salut,
Daca nu il mai vrea Chukila l-as vrea eu
.....de mult tot incerc sa pun mana pe un key de Dota 2
.
Mersi mult.
Daca nu il mai vrea Chukila l-as vrea eu
Mersi mult.
-
Rautz
Desi initial am zis ca astept cativa doritori pana sa ma decid, nu puteam sa-l refuz pe 'nenea adminu' 
Daca insa se razgandeste ti-l dau cu cea mai mare placere.
Imi cer scuze, daca mai primesc vreun key in viitor ti-l voi da direct.
@Chuckila, in caz ca nu are cont Steam se poate trimite pur si simplu pe mail (isi face apoi contul)
Daca insa se razgandeste ti-l dau cu cea mai mare placere.
Imi cer scuze, daca mai primesc vreun key in viitor ti-l voi da direct.
@Chuckila, in caz ca nu are cont Steam se poate trimite pur si simplu pe mail (isi face apoi contul)
- Chuckila
- King Meeple

Nu e cazul de asa ceva, as prefera sa nu se faca aceste "privilegii". Mai ales ca cerusem favorul in numele unui prieten care nici macar nu are cont pe forum (deci faultez putin comunitatea).Bahaus wrote:nu puteam sa-l refuz pe 'nenea adminu'
Anyways, am vb acum cu el si imi spunea ca are deja cheie, si-a cumparat-o (cum/necum a facut de si-a luat chiar 2 concomitent
-
Rautz
Mai am de oferit si Dungeon Defenders. L-am luat cu vreo 10$ dar din pacate n-am avut timp de el, e un 3rd person tower defence extrem de dragut si de apreciat, il dau gratis oricui il vrea.
- Keyser
- King Meeple

Nu e chiar giveaway insa e reducere de75% la Portal 2 pe Steam, costa ~3,74 euro (daca va mai combinati cu cineva e cu un euro mai ieftin). Pentru cine nu stie jocul: Portal este un puzzle game extrem de bine facut si foarte amuzant. Ideea generala e sa iesi din anumite camere folosind legile fizicii + niste portaluri.
Un mic review aici:
Se poate juca si coop. Promotia se termina in 30 de ore din momentul in care postez eu aici.
Un mic review aici:
Se poate juca si coop. Promotia se termina in 30 de ore din momentul in care postez eu aici.
#nambos
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist. - Verbal Kint
- Keyser
- King Meeple

8 inviitatii de Dota 2 pentru cine mai doreste
#nambos
- AngelEye
- King Meeple

-
Rautz
Am de dat si
-Europa Universalis III Chronicles
pe langa asta raman valabile
-Dungeon Defenders
-1000 conturi de Dota 2
-Europa Universalis III Chronicles
pe langa asta raman valabile
-Dungeon Defenders
-1000 conturi de Dota 2
- Keyser
- King Meeple

Nu e chiar giveaway insa e 66% reducere pe Steam la Blood Bowl: Chaos Edition (Blood Bowl manager varianta online). E 10 euro, nu stiu exact cat mai tine promotia dar nu cred ca prea mult pentru ca e Midweek Madness promotion. Daca vi-l luati poate bagam un meci ceva.
#nambos
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
-
Rautz