Sertarul cu pareri - Power Grid / Reteaua Energetica - FINAL
Re: Sertarul cu pareri - Power Grid / Reteaua Energetica - F
@adixor: Cum adică? Pătratul triunghic nu e un pătrat cu trei unghii? In toţi anii ăştia am avut o părere greşită despre el? :p
Sent from my LG-P500 Using ForumTouch for Android
Sent from my LG-P500 Using ForumTouch for Android
Ba asa este!
Patrat vine din latinescul patre atus(patre inseamnand evident patru si atus inseamna fara unul)
Patrat vine din latinescul patre atus(patre inseamnand evident patru si atus inseamna fara unul)
-
- Special Meeple
eu tot nu stiu ce e un "trat" de stă triunghiul asta "pă trat".
i begin to have a revelation... sau cum ar spune Irina Nistor... am avut o revelaţie in bikini
Mergând pe ideea lui acidutzu, mă sperie gândul de ce ar putea însemna pătran... patre+...
Mergând pe ideea lui acidutzu, mă sperie gândul de ce ar putea însemna pătran... patre+...
http://en.wikipedia.org/wiki/P%C3%A2
http://en.wikipedia.org/wiki/Trat
"pă trat" e un fel de infratire intre orase!
patre antare (patre inseamnand tot patru si antare inseamna anotimpuri)
http://en.wikipedia.org/wiki/Trat
"pă trat" e un fel de infratire intre orase!
Ai incercat sa-mi intinzi o capcana, dar cu +5 la spot am dibuit-o. Dar e destul de simplu:Mergând pe ideea lui acidutzu, mă sperie gândul de ce ar putea însemna pătran... patre+...
patre antare (patre inseamnand tot patru si antare inseamna anotimpuri)
-
- Special Meeple
deci triunghiul e chiar tare de sta "pă trat" si nu "sub trat". sau poate exista tiunghiuri mai amarate care sunt subtratice
- cristianf
- King Meeple
@suf Fi-ti-ar jocul ca mi-a ramas pe creier Vroiam sa zic Alba Longa... mea culpa !
- VickdaReaper
- Super Moderator
Mi se pare doar mie sau ati deviat de la subiect?
- suf
- King Meeple
Nope, subiectul a deviat de la noiVickdaReaper wrote:Mi se pare doar mie sau ati deviat de la subiect?
- DanielIndru
- King Meeple
- Custom Rank: Going Cardboard
Io sper ca toata lumea realizeaza ca site-ul meu este expresia SUBIECTIVA a parerilor mele despre jocuri.
La obiectivitate nu am pretentii si nici nu imi doresc asta vreodata, nici macar nu stiu ce inseamna sa fii obiectiv fatza de un joc.
Daca imi place, scriu despre el. Daca nu, nu-mi pierd vremea.
M-am gandit sa scriu si despre cele care nu imi plac si sa le tavalesc putin prin mocirla, dar o s-o fac altfel: analizandu-le in comparatie cu cele care imi plac si subliniind ce nu m-a atras.
Pana atunci, nu va feriti sa spuneti ca o mecanica e prost implementata, un joc e slab optimizat, sufera din cauza repetitivitatii, e monoton si neinteresant sau actiunile ori rezultatele lor sunt dezechilibrate.
Asta face un joc sa fie slab, sau prost, in nici un caz BUN dar nu imi place MIE.
E punctul meu de vedere si atat. Let's all grow some b@llz.
La obiectivitate nu am pretentii si nici nu imi doresc asta vreodata, nici macar nu stiu ce inseamna sa fii obiectiv fatza de un joc.
Daca imi place, scriu despre el. Daca nu, nu-mi pierd vremea.
M-am gandit sa scriu si despre cele care nu imi plac si sa le tavalesc putin prin mocirla, dar o s-o fac altfel: analizandu-le in comparatie cu cele care imi plac si subliniind ce nu m-a atras.
Pana atunci, nu va feriti sa spuneti ca o mecanica e prost implementata, un joc e slab optimizat, sufera din cauza repetitivitatii, e monoton si neinteresant sau actiunile ori rezultatele lor sunt dezechilibrate.
Asta face un joc sa fie slab, sau prost, in nici un caz BUN dar nu imi place MIE.
E punctul meu de vedere si atat. Let's all grow some b@llz.