deeug + suf + djdano

Intalniri in Timisoara!
Post Reply
User avatar
DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Posts: 6052
Joined: 20 Dec 2010, 09:32
Custom Rank: Going Cardboard
Location: Timisoara
Contact:

deeug + suf + djdano

Post: # 18446Post DanielIndru
04 Aug 2011, 01:20

In aceasta seara s-au incheiat lucrarile primei conferinte trans-carpatice (as fi vrut sa fie si danubiano-pontice, dar nu am avut oaspeti de pe meleaguri mai indepartate decat Bucurestii). Gazdele au fost o echipa eterogena formata din domnul Mihai "suf" Stanimir si "yours truly", cu participarea exceptionala a mandrei lui suf in ambele zile si a mandrei mele in ziua decisiva.

Ce am facut? Mai nimica, as zice. Cum oaspetele nostru de seama Eugen "deeug" Demeterca a venit in Timisoara cu treaba, am reusit sa ne adunam pret de cateva ceasuri in cele 2 seri pe care le-a petrecut aici. Asa ca am preferat sa stam linistiti la discutii si la un mic joc in Sevastia's Book.

Ce am jucat? Pai nu mare lucru, din pacate. Jocuri am adus cu noi multe, dar nu am apucat sa le si punem pe masa. Suf, a lui mandra si "yours truly" au dat 2 sesiuni de Biblios in prima seara asteptandu-l pe oaspete. Fast forward 2 ore si 3 beri de caciula mai tarziu: pe masa era insirat Cosmic Encounter si noi eram toti cu gurile pana la urechi colonizand planete si luptandu-ne intre noi cu aliante care durau numai cat dura si interesul... cam o batalie adica. :)
In a doua seara nu am reusit sa fim mai consecventi, am pus pe masa Ahoy si Thor, si apoi ne-am dat seama ca e tarziu si ca nu mai suntem tineri sa pierdem noptile prin birturi... asa ca s-a mai facut putin misto de mine si de gusturile mele in materie de scari de bloc si apoi ne-am despartit.

Despre ce am vorbit? Destul de multe, as zice. Le insir succint si numai partial: istorii din trecut, luni de miere, vacante, invatamantul romanesc, programare (scriere de cod, adica), fotografie, televiziune, Norvegia, renovari de apartamente, constructii de apartamente, scari de bloc mai mari sau mai mici (mie imi plac mari!!), inventii si inovatii romanesti, Anglia, sporturi hipice necunoscute, energie solara, nano cristale, sisteme detectoare de gaz si exhaustoare, Timisoara, am spus bancuri, am dezbatut situatia financiara personala, ne-am plans soarta si ne-am bucurat ca suntem impreuna. Dramatizez cu ultima parte, bineinteles, dar in rest am vorbit despre tot ce am mentionat - uneori cu foarte multe detalii.

Cum a fost intalnirea? Noi speram ca deeug s-a simtit bine in Timisoara in putinele ore in care am reusit sa ne adunam la un pahar de vorba. Cu siguranta data viitoare vom vorbi mai putin si ne vom juca mai mult.

Asteptam si alti colegi forumisti sa ne anunte cand sunt prin preajma, noi ii primim cu drag si bere nefiltrata si ii invatam jocuri noi si bune.

Astia suntem noi, pusi la peretele cu carti in Sevastia, fiecare in mana cu cate un joc apucat repede de pe raft sau cu un rucsac plin de jocuri adus de acasa. De la stanga la dreapta: suf, deeug, djdano.

Image

User avatar
Chuckila
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 5050
Joined: 31 Jan 2010, 02:30
Location: Cluj Napoca

Re: deeug + suf + djdano

Post: # 18447Post Chuckila
04 Aug 2011, 01:31

Ce fain!

User avatar
deeug
King Meeple
King Meeple
Posts: 853
Joined: 18 Jan 2011, 22:12
Custom Rank: Game Explorer
Location: Bucuresti

Re: deeug + suf + djdano

Post: # 18472Post deeug
04 Aug 2011, 20:51

Da, buna lozinca:"Jucatori din toate...partile, uniti-va!"...chiar si partial ;).
Si uitandu-ma peste"probele materiale" imi dau seama ca-i tare bine sa fii gazda: umpli mainile oaspetelui cu ceva mare si greu in timp ce tu-ti iei ceva simbolic si-ti permiti niscaiva libertati...cu degetele libere(la singular,de fapt - dupa o analiza minutioasa)! ;)
In rest nu pot decat sa salut acuratetea si cronologia impecabila a descrierii faptelor comise( exceptand poate cantitatile pomenite -citat "s-a mai facut putin misto de mine si de gusturile mele in materie de scari de bloc"- dar e atat de insignifiant ca nu se pune).
La incheiere nu pot sa zic decat ca:
NU M-AM SIMTIT BINE!!!...

ci FOARTE BINE!

Astept cu interes urmatoarea revedere (mai corect e "urmatoarea sedinta de terapie de la Clinica de... Bere" -cine-i din Timisoara sau a trecut p-acolo stie!) oriunde-ar fi: Timisoara sau Bucuresti...sau oriunde! :)

Post Reply

Return to “Timisoara”