Seara de jocuri @ Happy Color - sambata 22.11.2014

Intalniri in Timisoara!
Post Reply
User avatar
DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Posts: 4778
Joined: 20 Dec 2010, 10:32
Custom Rank: Going Cardboard
Location: Timisoara
Contact:

Seara de jocuri @ Happy Color - sambata 22.11.2014

Post: # 57674Post DanielIndru
18 Nov 2014, 10:37

Sunt puține lucruri care se compară cu sentimentul unei descoperiri. Motiv pentru care sâmbătă, 22 noiembrie vom deschide împreună cele mai recent lansate boardgames și ne vom bucura de ceremonia surprizelor plăcute.

Carnac ne învață despre monoliții din Bretania Franceză care au inspirat numele boardgame-ului din această săptămână. Lansat anul acesta, jocul intră în categoria abstractă, de strategie și se încadrează perfect sesiunilor de joc cu doi oponenți. Entuziasmul în fața unei noi provocări nu are răbdare astfel încât trecem rapid prin regulile de bază ale jocului.
Un jucător deține un pătrat de pe tablă doar dacă este acoperit de un Monolit arătând culoarea lui pe fața superioară (roșu sau negru) . Un Dolmen este un grup de cel puțin trei pătrate adiacente aparținând aceluiași jucător. Jocul este câștigat de jucătorul cu cele mai multe dolmene; în caz de egalitate, jucătorul cu cel mai mare Dolmen câștigă.

Pentru cei mici avem o nouă bucurie: Carla Cat !
O cursă cu emoții și riscuri! Micuții șoricei vor să ajungă la brânză pentru o masă copioasă. Dar este important să fim atenți ! În cazul în care Carla sosește, șoarecii trebuie să fugă cât de repede se poate! Cine poate întrece pisica ? Ideea unui joc clasic cu piese din lemn și personaje adorabile de înaltă calitate va fi mereu o victorie în rândul copiilor.

Cu Pints of Blood – avem un cu totul alt level.
Orașul este lovit în mod neașteptat de dezastru , iar locuitorii săi se transformă încet în hoarde de strigoi înfometați. Depinde doar de noi dacă vom supraviețuii.
The game is on!

În plus, vom savura ceaiuri, sucuri şi bere și ne vom juca până în noapte ca sâmbăta trecută: https://www.facebook.com/echipa.happyco ... nref=story

Orice altceva vă face cu ochiul din lista de jocuri deja desfăcute, vom pune pe masă: https://www.facebook.com/notes/board-ga ... 6615762526"

Taxa de participare este 5 lei.

Vă așteptăm cu drag!

https://www.facebook.com/events/1554961344740489/

Post Reply

Return to “Timisoara”