Intalnire ForumBoardGames.ro, Cluj - 30.01.2013
- Krystal
- Wizard Meeple

Re: Intalnire ForumBoardGames.ro, Cluj - 30.01.2013
suntem de acord cu tine. si eu vreau un loc cu lumina buna si aer curat ca sa joc, si daca se poate, gratis. pana acum nu l-am gasit, dar daca ne ajuti tu toata lumea ti-ar fi recunoscatoare. saptamana asta am sunat la Piano Cazola si au spus ca nu au nici un eveniment miercuri, si cand am mers acolo de fapt era ceva organizat si saracii baieti au avut de umblat pana in Bulgakov degeaba (care dupa parerea mea este unul dintre cele mai infecte localuri din Cluj, cu un fum ca in povesti, o lumina chioara de nu poti deosebi culorile pieselor - aveau o lampa prapadita la nefumatori si li s-a ars si aia a fost, si in plus au numa un sortiment de apa plata, cu gust de apa de la buda publica). dar pana gasim locul acela minunat nu murim daca mergem odata si testam noua sala de jocuri Reg Goblin, mai ales ca putem sta 12 ore, daca vrem, si o sa si jucam cu jocurile lor. carcotelile sunt permise incepand de luni dimineata, saptamana asta merem la RG!
eventual o sa putem discuta chiar maine mai multe pe aceasta tema.
-
Venerablewolf
de acord. oricum eu am fost la RG si am jucat. si in Bucuresti si aici in Cluj. asa ca nu incerc sa fiu contra doar pentru ca asa simt eu nevoie. dar da. povestim mai pe larg maine. Da cum ne recunoastem maine ?
) ... vin la masa cu multi oameni ?
)
- Krystal
- Wizard Meeple

masa e rezervata pe numele "cristina". intrebi pe tipul ala care e masa cu pricina
restul, care ne cunoastem, o sa ne gasim ochiometric p-acolo 
- Chuckila
- King Meeple

Intreabrea "Tu esti Krystal?" adresata unei domnisoare ar trebui sa lamureasca nelamurirea 
- Krystal
- Wizard Meeple

mai greu daca la lansarea "Gatecrash" o sa fie numai gagici, ca la o lansare "Chippendales" 
- VickdaReaper
- Super Moderator

Krystal wrote:mai greu daca la lansarea "Gatecrash" o sa fie numai gagici, ca la o lansare "Chippendales"
M-as reapuca de Magic pentru asa ceva...