Locatii de joc peste vara in Cluj

Intalniri in Cluj!
Post Reply
Corwin
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Terraformer

Locatii de joc peste vara in Cluj

18 Jun 2014, 16:59

Cum stim toti, Red Goblinul din Cluj se inchide in curand, asa ca pana la noi ordine ar trebui sa ne gasim un loc pentru intalnirile de miercuri seara.

Dintre cele in care am mai jucat restaurantul "Ento" s-a inschis, "Bulgakov" e la fel de plin de fum, si la "Carturesti" am avea in continuare problema de orar.

Am mai putea incerca:

- cafeneaua "Ragaz" unde a avut loc la sfarsitul anului trecut "weekendul devoratorilor de boardgames". Orarul e pana la ora 23, si nu se fumeaza inauntru. Mesele si scaunele nu sunt chiar foarte adaptate pentru boardgames (parerea personala), dar atmosfera si locatia sunt frumoase.

- "Cotton Club Cluj" (https://www.facebook.com/CottonClubCluj). Am vorbit cu patronul si ar fi ok sa jucam acolo. Orarul e... foarte permisiv, si avem mai multe optiuni cu privire la locatie:
- sala principala (unde se simte miros de fum, dar miercuri seara de obicei nu e multa lume)
- o sala secundara care, daca suntem interesati sa ramanem acolo pe termen mai lung, poate fi adaptata pentru boardgames (mese noi, etc.)
- o terasa deja amenajata
- o alta terasa care la fel se poate amenaja daca nu avem chef sa ne amestecam cu "plebea" ;)
S-ar putea sa fie totusi destul de plin acum din cauza campionatului mondial de fotbal, ramane de vazut.

Voi ce propuneri mai aveti?
BGG: Colectie | Jucate | Vreau sa incerc | Wishlist
Joc online pe Yucata și Board Game Arena.

Corwin
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Terraformer

Re: Locatii de joc peste vara in Cluj

18 Jun 2014, 23:20

Dupa cum mi s-a adus aminte mai e si Piano Cazola. Acolo trebuie sa vedem cand sunt evenimente, dar in rest era foarte linistit. Daca sunt multe evenimente miercurea putem sa ne gandim la o schimbare de zi pe joi de exemplu.
BGG: Colectie | Jucate | Vreau sa incerc | Wishlist
Joc online pe Yucata și Board Game Arena.

Post Reply

Return to “Cluj”