Eu pot aduce orice din colectie, atat timp cat se arata lume interesata. Si mi-ar placea sa incerc London, Glen More si/sau Hansa Teutonica, daca mai sunt doritori. Nu m-as da la o parte nici de la un Brass/Steam.

@Darksion Daca mi-ai spune ca la urmatoare intalnire jucam ce ai enumerat mai sus, iti spun din start ca NU vin! Apropo, pe cand un Runewars?Darksion wrote:Eu iti sugerez(daca are cineva din Cluj): Bang, Dixit, Dobble, Tadaam/Identika - Toate au prins bine la fete. Asta daca vrei jocuri foarte simple. Carcassone si TTR au prins bine de asemenea....si Fresco e o alegere buna

Hahacristina wrote:Poate jucam intr-o buna zi, daca ne intalnim...noi suntem din Bucuresti. Sorry ca mi-am bagat nasul si eu aici, dar nu puteam rata ocazia de a-l provoca pe Darksion care a promis o partida de muuult timp.

Asta este o problema pe care trebuie sa o rezolvam cat mai repede. Te asteptam miercurea viitoare la Carturesti - din pacate eu unul nu voi putea veni, fiindca va fi saptamana in care voi intra la birou de la 16:30. Insa in mod obisnuit sunt cativa de pe forum (tretiak, bvichtor, alia, criss), carora sa li te alaturi la un joc.ladybirdT wrote:Salut. Eu nu am fost încă la nici o întâlnire dar miercurea viitoare aş veni.
In afara de saptamanile cand am fost plecat in concediu, fara acces la net, pe inceputul saptamanii deschid un topic dedicat intalnirii din acea saptamana. Si acolo in general vedem ce am vrea sa jucam, cine si daca poate aduce acele jocuri. De exemplu saptamana asta eu am reusit sa joc London (multumiri maxime lui bvichtor si Ramonei - revin pe maine cu detalii referitor la joc), iar singerete + amicii au bagat o partida de Cash'n Guns (sper ca v-a placut si v-ati simtit bine, chiar daca ne-am ciuruit intr-o veselie).Aveţi / jucaţi Caylus sau Race for the Galaxy?

Iti zic eu, ciupica a fost de vinasingerete wrote:Da da si noi ne-am simtit bine si multumiri lui Chuckila care ne-a adus Cash & Guns si ne-a invatat sa-l jucam. A fost distractiv. De asemenea multumim amicului care ne-a facut tutorialul la Finca (din pacate nu i-am retinut numele) care de asemenea a fost un joc usor digerabil si distractiv.
Apropo, asteptam link la poze