Jocul dureaza cam 4-5 ore, plus o ora explicatiile daca sunt persoane care nu-l cunosc. De TableTop Day l-am jucat cu doua persoane care mai jucasera si cu doi "forumisti", si a durat in total (explanations and all) cam 4 ore jumate, deci daca ne miscam repede putem juca si doua partide.
Battlestar Galactica, duminica 21.04.2013
- Corwin
- King Meeple

- Custom Rank: Terraformer
Battlestar Galactica, duminica 21.04.2013
Organizez o partida de Battlestar Galactica duminica de la ora 14:00 la mine acasa. Avem deja 4 oameni, si inca maxim 3 locuri disponibile. Daca sunteti interesati va trimit adresa mea si nr de telefon.
Jocul dureaza cam 4-5 ore, plus o ora explicatiile daca sunt persoane care nu-l cunosc. De TableTop Day l-am jucat cu doua persoane care mai jucasera si cu doi "forumisti", si a durat in total (explanations and all) cam 4 ore jumate, deci daca ne miscam repede putem juca si doua partide.