{--}Iar dau jocuri!

Post Reply
User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

{--}Iar dau jocuri!

Post: # 88832Post rabesandratana
18 Apr 2018, 11:23

:arrow: Livrare prin curier, iar pentru Bucuresti, predare in zonele: Crangasi, Giulesti, Titan, Lujerului, Eroilor, Grozavesti

OFER un transport GRATUIT prin CURIER pe luna


**(Pozele au doar rol de aspect de prezentare al jocurilor si sunt luate de pe BGG. Daca doriti sa vedeti poze cu starea reala a unui joc, va stau la dispozitie)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 dorinte aka 3 wishes - 10 lei - Romanian edition, stare excelenta
cum se joaca:
Descriere: micro game in care trebuie sa ai 3 carti de culori diferite la final, cartile fiind asezate pe spate tot timpul, avand voie sa te uiti la cate una si sa ai grija sa nu ai in fata ta cartea care te declara peierzator automat, o alta actiune fiind sa schimbi una dintre carti, sau sa declari finalul de joc. Se poate joaca mai multe partide la rand pentru a calcula un punctaj final
ImageMurano: Light Masters - 80 lei - Stare: ca nou. English edition.
cum se joaca:
Descriere: Un set collection in care plansa se monteaza in insertul cutiei si devine un mecanism rotativ care ne va da sansa sa alegem anumite culori de pietre, dupa care avem la dispozitie actiuni prin care le putem vinde, schimba, cumpara altele sau sa le folosim pentru a completa cartile din mana. Acestea trebuie completate in ordinea in care au fost primite la inceput de joc iar ordinea lor poate fi schimbata doar contra cost.
Image
Forbidden Sky - 100 lei 90 lei 80 lei - French Edition cu dependenta de lb mica. Stare: ca nou. Reguli in engleza. Vine cu carticele color traduse in engleza
cum se joaca:
Descriere: e continuarea faimoasei serii cu Forbidden Island si Forbidden Desert. Aici se va crea un circuit care la final daca o sa castigam, chiar va functiona, iar racheta pe baza de baterii va primi curent, avand sunete si lumini
Image

Glory Islands
- 130 lei 120 100 lei - English edition. Stare foarte buna.
cum se joaca:
Descriere: Action selection and point to point movement game, in care jucam fiecare cate o carte pentru a muta barca un anumit numar de spatii, si apoi pentru a plasa un pirat pe coloana sau randul respectiv. Fiecare spatiu poate aduce puncte, cufere cu comori, butoaie cu rom, sau poate aduce majoritate intr-o insula pentru momentul cand aceasta va fi scorata. Are si o parte de racing ,ceea ce iti poate aduce puncte. E un fel de salata de puncte de unde poti culege laurii cu aproape orice mutare. Important e sa le planifici cat mai bine si eficient.
ImageTwenty One - 30 lei - German Edition, fara dependenta de limba, stare f buna
cum se joaca:
Descriere: roll and write in care alegi macar unul dintre zaruri si de la stanga la dreapta incerci sa pui valorile maxime admise in fiecare camp. Daca ai pus fix cifra ceruta de acel camp, pui si o bifa langa, iar cand ai incheiat complet un rand, pt numarul de bife acumulate iei un bonus, plus cifrele inscrise de tine pe tot acel rand, devin puncte. La final, se calculeaza punctele obtinute de pe fiecare rand pentru a vedea totalul.
Image

Felicity the cat in the sack aka Felix - 60 lei - Stare: foarte buna. English edition.
cum se joaca:
Descriere: Un joc de bluffing in care toti pornim cu acelasi tip de carti cu puncte, pe care le asezam pe spate si dezvaluim pe rand cate una cand un jucator se retrage din cursa licitarii.
Image

Ubongo Mini - 20 lei - Stare: ok. Are niste urme albe pe marginile cartilor din cauza calitatii slabe a cartonului folosit de Kosmos. GER edition dar e complet independent de limba
cum se joaca:
Descriere: E varianta travel a marelui joc Ubongo, in care trebuie sa completezi mai rapid puzzle-ul de pe cartea ta.
Image

The Colonists - 250 lei 230 210 200 lei - Stare: componente ca noi, toate cartile vin in sleeves, cutia insa a suferit serioase lovituri de la transport in partea de jos si in muchie si are o zona un pic mai apasata spre margine. Editia italiana, toate cartile care au text vin cu etichete color dupa scanarile originale HD ale jocului original din engleza. Cele 10 carti mari au fost refacute dupa scanarile originale in engleza si plastifiate si au colturile rotunjite. Cele mai multe dintre carti sunt independente de limba si au iconite mari si clare, foarte usor de inteles.
cum se joaca:
Descriere: Este un joc epic, grandios, cu sute de componente si o cutie mare si plina ochi, asemanatoare cu Caverna, in care poti face cam orice iti propui. L-as asemana putin cu Ora et Labora, doar ca aici ai un pion pe care trebuie sa il muti pentru a lua respectivele actiuni, in rest e un fel de Uwe Rosenberg game extrem de complex, nu prin mutari neaparat, mai mult spre partea de strategie si planificare. Are si varianta solo sau varianta scurta in care poti juca doar 2 epoci. Sau poti salva jocul , facand poza plansei modulare, continuand apoi in alta zi.
Image
Shaolia: Warring States - DELUXE edition - 250 lei 240 220 200 lei - Stare: excelenta. English Deluxe edition cu metal coins
cum se joaca:
Descriere: un joc ce are asemanari cu Arena Roma 2. Fiecare jucator are o plansa pe care isi va pune diverse constructii sau dispozitive de atac, iar fiecare se va activa in urma aruncarilor de zar.
Exista insa diverse carti care te pot ajuta sa activezi cartile fara a depinde de hazardul zarurilor, sau poti castiga pe cale pasnica, prin cultura, precum in 7 Wonders Duel.
Image
Dragons - 40 lei - Stare: ca nou. English edition
cum se joaca:
Descriere: un joc de push your luck si set collection in care fiecare in tura sa trage o carte si o va aseza in unul dintre pachetele de decartare, iar cand te hotarasti sa nu mai tragi, iesi din runda si iei unul dintre ele etaland in fata ta toate cartile respective. Tensiunea creste de la fiecare runda la alta, pentru ca daca nu iti hranesti dragonul, degeaba ai facut o mie de puncte, pt ca infometat fiind, dragonul te va manca. E un fel de Coloretto mai complex.
Image
Bania - 130 lei 100 lei - Stare: foarte buna. German edition, cu regulament in engleza alb-negru, e COMPLET independent de limba. OOP
cum se joaca:
Descriere: un joc rar cu tematica si plansa asemanatoare cu Through the Desert, tot un joc abstract, in care construim corturi, platind cartile cu resursele care sunt pe spatele fiecarui tile. Pentru a obtine cartile se folosesc zarurile in stil Yahtzee. Te poti ajuta de culorile corturilor deja prezente pe plansa, pentru a construi ceva cu discount, sau uneori gratis, poti face set collection de resurse pt a lua puncte decisive la final, sau poti incerca sa asezi figurina elefant pe plansa, care iti va aduce runda de runda cate o carte resursa importanta.
Image


Frogriders - 70 lei - Stare: excelenta componente, capacul cutiei a avut o spartura in partea de jos, dar am lipit-o. German edition, COMPLET independent de limba.
cum se joaca:
Descriere: un abstract cu figurine colorate frumos realizate, in care faci o miscare simpla pe tura ta, sarind cu o broasca peste alta. Iei apoi broasca peste care ai sarit si o poti pastra pentru puncte sau poti renunta la ea, iar in functie de culoarea ei, o sa primesti fie alta, fie o carte cu abilitati speciale, fie o alta actiune.
Image
Bieber Clan - 40 lei 30 lei - German Edition. Independent lignvistic, vine cu reguli in engleza. Stare: ca nou.
cum se joaca:
Descriere: Se extrage cate o carte pe runda si fiecare isi construieste un pod din 5 carti. Dupa ce ai extras, te uiti la carte si decizi daca o asezi la tine sau le un adversar pe plansa. Poti sa o asezi la vedere, pe fara, sau pe spate. La final de runda, cifrele de pe carti sunt punctele tale, asa ca e tentant sa opresti mereu cifrele mari, doar ca ele pot atrage privirile adversarilor si sa atenteze la ele. Cifrele mici au si ele avantaje, pentru ca daca ai strans 3-4 sau chiar 5 identice, o sa primesti un bonus foarte mare si aproape sigur o sa castigi runda.
ImageCrabs! - 50 lei 40 lei - English Edition. Stare: ca nou
cum se joaca:
Descriere: Hand management si set collection, in care prinzi crabi cu ajutorul unor carti cu cifre si apoi ii vinzi catre standurile de pe plaja, in incercarea de a acumula mai multe puncte.
Image

Temporar scoase de la vanzare pentru ca nu le am la indemana dar vi le pot rezerva:
Otys
Masters of Magmaroth
[/spoiler
----------------------------------------------------------------------------------------------
VANDUTE:

Ankhor
Pompeii
Palmyra
Bellum Magica
Hospital Rush
The Deck Building Game
Seeland
Ishtar: Gardens of Babylon
On the Underground
Agora
Big City
Nemeton
Grog Island
Kribbeln
Veteranii
Magnum Sal
US the Telegraph
Cash
Milestones
Detective: A Modern Crime Board Game
Lions of Lydia
Coldwater Crown
Diamonds
Quetzal
Orbis
Flourish
The Court of Miracles
Four Gardens
No Return
Coloretto
Mandala
Curators
Zapotec
Guns & Steel
Mau Mau
Ugo
First Class
Santiago
CVlizations
Pas de Bras
Merchants of Dunhuang
PAX
Blueprints
Guilds of London
The Crew
The Great City of Rome
Novgorod
Arrail
Giza
Architects of the Colosseum
Isle of cats
Indian Summer
Truck Frenzy
Cucuuu!
Elixir Mixer
MIL 1049
Masmorra dungeons of arcadia
Roll for Adventure
Foothills
Tsuro
Galopp Royale
Festo
Nations dice game
Deep sea Adventure
Megacity Oceania
Superhot
Best Treehouse Ever
Streets
Rapido
Hansa Teutonica
Onirim
Wizard Kittens
Botanists
Tea or Coffee
Day and Night
Whistle Mountain
Sub Terra
Air, Land, & Sea
Chiseled
The Doge Ship
Tinker Tailor
Ancient terrible things
Ascension
Darjeeling
Eketorp
BASTION
Spectaculum
Solar Storm
High Voltage
Limes
Arcana
Epoch: Early Inventors
Expo 1906
Meadow
Montmartre
Tutto
VivaJava The Coffee Game: The Dice Game
Medici card game
Futuropia
Sea of Clouds
Airships
Phalanxx
Papa Paolo
Burdigala
San Marco
Constantinopolis
Last Bastion
Pirates of the 7 Seas
Oddville
Fleet
Fürstenfeld
Cafe
Sorcerer & Stones
Momiji
Similo
LOTS
Nocturion
Knatsch
Fjords
Dicht dran
Heroes
Kuhhandel Master
Ten
The Banishing
Bottlecap Vikings
La Vina
Mundus Novus
Coal Baron the Great Card Game
Kingswood
Shadows of Macao
Korsar
Hero Realms
Lanterns
Tumult Royal
Pairs Deluxe edition
Trails
Un imperiu in 8 minute
Bremerhaven
Dragon Castle
Mars Attacks: The Dice Game
Run, Fight, or Die! + Extensia Pack 3
Moon Bots
New Bedford
Haithabu
Renature
Harvest Island
Passing through Petra
Colony
Tallinn
Hansa
Caylus Magna Carta
Arcane Academy
Microworld
Risky Adventures
Tide of Times
Emojito
The King`s Guild
Dwarf7s Duel
The Builders: Antiquity
The Ancient World
Reykholt
Bang Dice game
Cursa Negustorilor
The Game of 49
Voll verasselt
The War of Buttons
Traintopia
The Towers of Arkhanos
Okanagan
Broom Service
Cleopatra and the Society of Architects
Seasons
Piepmatz
Bloom Town
Valletta
Elysium
Flora
Cupcake Empire
Calimala
Robin Hood and the Merry Men
Seikatsu
Santa Cruz
Tribes
Feuville
Raiders of the north sea
Space Base
Extensie pt Cuba
Ulm
Harbour
Maharani
Imperial Settlers
Castell
Above and Below
Serengeti
Brawling Barons
Fzzzt
The Boss
Buna Intrebare
Brothers
Logic Labyrinth
Senshi - vandut
Dice Town - vandut
Punem Pariu -vandut
Liguria - vandut
Bandido - vandut
Zooloretto - vandut
Yamatai - vandut
Kairo - vandut
Swordcrafters Expanded edition - vandut
A Column of Fire _ vandut
Atelier: The Painter's Studio _ vandut
Coimbra - vandut
Wildlands - vandut
La Isla - vandut
Carcassonne extensia 2: Negustori si Constructori Vandut
Carcassonne extensia 1: Hanuri si Catedrale - vandut
A Fistful of Meeples - vandut
Steam Park - schimb
Cash 'n Guns - schimb
Queen's Architect - schimb
Metro - schimb
Rise to Nobility Deluxe Edition - schimbat
Vikings - schimbat
Animals on Board - vandut
Village - vandut
Tzolkin - vandut
Castle of Caladale - vandut
Lewis and Clark - vandut
Clubul Prodigilor aka Prodigals Club - vandut
Coloretto Amazonas - schimb
Pioneers - vandut 120 lei
Downforce - vandut 110 lei
Priests of Ra - vandut 100 lei
Seriful din Nottingham - shimbat
Glasgow - schimbat
In the year of the dragon - schimbat

Morocco - schimbat
Firenze Vândut 150
Drako - schimb

Saint Petersburg 150 lei - vandut
Lorenzo il Magnifico - schimb
Trajan - trade

Deus - 100 lei- vandut
Favor of Pharaoh 110- vandut
Dungeon Fighter - 110 - vandut
Ceylon 120 lei
My Village - Pret 80 lei
Burano
Helvetia
Aqua Romana - vandut
Sewer Pirats vandut
Mi Tierra New Era vandut
Grimm Forest vandut
Catan - vandut
Stai la Coada - vândut
CV - vandut
Suburbia - vandut
Kilt Castle - vandut
Johari
Galaxy Trucker
Dungeon Petz
Carcassonne Over Hill and Dale - - 60 lei VANDUT
Capitala Delux 30 lei impecabil
Skyline - 40 lei - stare foarte buna Dat la schimb
Robber Knights - 40 lei - stare impecabila Dat la schimb
Waggle Dance stare f bună- Preț 90 lei VANDUT
Blue Moon Legends - schimbat
Taluva - impecabil - pret 100 lei-
Deadwood - vandut
Palace of Carrara - vandut
Notre Dame - vandut
Sponsio - vandut
Porta Nigra - VANDUT
Photosynthesis - 100 lei VANDUT
Asara - 90 lei VANDUT
Targi - Vandut lui J.Walker
Thurn and Taxis - Math Trade plecat la Vickdareaper
Airlines Europe Math trade: Pleacat la Travellin
Minerva 100 lei + cadou Othello VANDUT
Courtier 60 lei stare impecabila VANDUT
Longhorn 40 lei VANDUT
https://www.boardgamegeek.com/boardgame/148290/longhorn
Aton 70 lei VANDUT
https://www.boardgamegeek.com/boardgame/19999/aton
Africana - 100 lei plus cadou Stun - VANDUT
Thieves of Baghdad - 60 lei VANDUT
Nume de cod: Imagini PLECAT LA SCHIMB
Kingdom Builder 120 lei VANDUT
https://boardgamegeek.com/boardgame/107 ... om-builder
Fantastic Park: 50 lei VANDUT
https://boardgamegeek.com/boardgame/218 ... astic-park
Kingsburg VANDUT

Sunt de acord si cu schimburi cu jocuri mai mici plus o suma de bani, tocmai pentru a face loc pe raft.
In cazul schimburilor de jocuri, se ia in calcul pretul pe care jocurile implicate le au in magazin.
Last edited by rabesandratana on 10 Sep 2023, 17:30, edited 1321 times in total.

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand Timline Inventii

Post: # 88998Post rabesandratana
24 Apr 2018, 12:54

S-a dat jocul Pungi. A ajuns la EMPblast. Am adaugat Timline: Inventii.

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand/Schimb 2 jocuri

Post: # 89153Post rabesandratana
02 May 2018, 10:53

Am adaugat la vanzare jocul Porta Nigra. Stare impecabila.

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand/Schimb

Post: # 90744Post rabesandratana
24 Sep 2018, 12:01

up adaugat si Palace of Carrara - out of print

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand/Schimb post Math Trade

Post: # 91735Post rabesandratana
19 Oct 2018, 12:39

Am mai adaugat jocuri pentru vanzare/schimb.

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand/Schimb post Math Trade

Post: # 91894Post rabesandratana
25 Oct 2018, 11:00

Au plecat Packet Row si Hoyuk.

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand/Schimb post Math Trade

Post: # 94283Post rabesandratana
13 Jan 2019, 17:43

Am adaugat la vanzare Kingsburg si am scazut preturile pentru Porta Nigra si Courtier

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand/Schimb jocuri societate

Post: # 94565Post rabesandratana
22 Jan 2019, 15:32

Au plecat Fantastic Park si Kingdom Builder si am adaugat la vanzare Codenames Imagini

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand/Schimb jocuri societate

Post: # 94699Post rabesandratana
28 Jan 2019, 14:04

Am adaugat la vanzare/schimb jocul Notre Dame (Stefan Feld)

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand/Schimb jocuri societate

Post: # 95033Post rabesandratana
05 Feb 2019, 10:42

Kingsburg a plecat


User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand jocuri societate

Post: # 95859Post rabesandratana
22 Feb 2019, 16:55

Au mai plecat cateva (Codenames, Africana, Thieves of Baghdad) si a intrat la vanzare jocul Sponsio

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand jocuri societate

Post: # 95957Post rabesandratana
26 Feb 2019, 14:05

Au plecat: Courtier, Aton si Longhorn. Am adaugat la vanzare Airlines Europe.

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand jocuri societate

Post: # 96267Post rabesandratana
06 Mar 2019, 14:42

A plecat Minerva. A intrat la vanzare jocul Deadwood.

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand jocuri societate

Post: # 96776Post rabesandratana
19 Mar 2019, 13:21

Au plecat Thurn and Taxis si Airlines Europe la Math Trade. A intrat la vanzare Targi varianta engleza iar alte 2 sunt rezervate pt Yender

User avatar
JohnieWalker
Chief Meeple
Chief Meeple
Posts: 181
Joined: 17 Sep 2018, 19:27
Location: Bucuresti

Re: Vand jocuri societate

Post: # 96779Post JohnieWalker
19 Mar 2019, 14:01

iau eu Targi daca e available. ai PM

User avatar
danyelb
King Meeple
King Meeple
Posts: 506
Joined: 31 Dec 2018, 00:56
Location: Iasi

Re: Vand jocuri societate

Post: # 96788Post danyelb
19 Mar 2019, 15:53

JohnieWalker wrote:
19 Mar 2019, 14:01
iau eu Targi daca e available. ai PM
Ce repede se vand jocurile bune :)
Teamwork is essential; it gives the enemy other people to shoot at.

User avatar
26octombrie
King Meeple
King Meeple
Posts: 4155
Joined: 30 Aug 2012, 15:24
Custom Rank: Awesome Silly Bard

Re: Vand jocuri societate

Post: # 96807Post 26octombrie
20 Mar 2019, 09:03

danyelb wrote:
19 Mar 2019, 15:53
JohnieWalker wrote:
19 Mar 2019, 14:01
iau eu Targi daca e available. ai PM
Ce repede se vand jocurile bune :)
subscriu :tu:

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand jocuri societate

Post: # 97111Post rabesandratana
27 Mar 2019, 13:31

A plecat Targi. Intra Skyline si cateva au suferit ajustari de pret

User avatar
rabesandratana
King Meeple
King Meeple
Posts: 1257
Joined: 29 Jun 2017, 13:05
Location: Bucuresti

Re: Vand jocuri societate

Post: # 97407Post rabesandratana
05 Apr 2019, 15:12

Porta Nigra (vandut lui benkoromeo), Photosynthesis si Asara (vandute lui Yender) au plecat si au mai facut ceva loc liber pe raft. Altele, au primit cate un pret mai mic si spera si ele sa plece catre case mai primitoare.

Post Reply

Return to “Vanzari”