am tot citit pe-aici ca e foarte fun o intalnire nationala. de un an mor de nerabdare si curiozitate. acum imi dau seama ce voiati sa ziceti
fun, indeed! cristianf,
So, mergem pe 3-6 octombrie?

Deci absolut incredibil, acum chiar ca mi-a sarit mustarul!!!! Am avut o experienta destul de ciudata data trecuta, in care omul s-a tras pe fese la anumite faze si a fost scartar de numa la altele (remember faza sa plateasca cei de joi seara 70 RON in loc de 50??!). Dar acum chiar a intrecut masura, WTF?! Vorbim un lucru, anunt aici ca treaba e batuta in cuie, dupa care el vine si ne taie sala de jocuri sambata?!?!?!?!?! Cand el stie ca noi pentru aia mergem acolo?paka wrote:Cu parere de rau, va anunt ca a cazut si weekendul 19-22 Sept. Nenea Viorel a fost foarte neserios, nu mai vrea sa ne dea toata locatia. Si mai ales nu ne da locul de joaca sambata (am aflat acum, cand ne cerea avansul).
Ma gandesc foarte, foarte serios sa las totul balta si sa imi bag picioarele in ea organizare si eveniment. Dar imi dau seama ca momentan sunt doar nervos si nu are sens sa decid acum ce se face.sebik80 wrote:Orice numai sa nu anulam evenimentul cu totul.
Las' ca pe 6 Oct e ziua mea si sarbatorim oricumtudro wrote:Mai bine pe 26octombrie