1. DIn ce inteleg primesti venitul, dar nu mai iei niciun bonus (bunuri/tileuri)?
2. Imediat dupa ce ai luat venitul din ultima runda, ai voie sa incepi sa mai acoperi cu bani locurile libere cu minus, inca ramase pe plansele tale, ori jocul se considera ca imediat a luat sfarsit si nu mai faci niciun fel de actiune? (eu deduc ca inca poti sa acoperi cu bani pe plansa/planse)
3. Pe foaia de scor am vazut ca scrie si "final incoming" si eu am dedus ca trec acolo suma/sumele pe care le am vizibile la final de joc pe plansa/plansele mele, chiar daca tocmai am primit banii pe care am inceput sa ii folosesc sa mai carpesc din spatiile cu minus.
Sau final incoming se refera doar la suma pe care tocmai am primit-o in ultima runda?
Pentru ca daca nu e asa, eu iau venitul, mi-l folosesc dupa bunul plac pe planse, apoi notez pe foaia de scor totalul de bani cu care am ramas si pe langa asta la categoria final incoming mai pun inca o data sumele vizibile?
(Aici eu mi-am luat banii din ultima runda, i-am folosit pe plansa, apoi numarat cu ce am ramas in total si notat pe foaia de scor si la final incoming am mai adaugat prima cifra cu bani neacoperita. Dar poate am inteles eu gresit.)
Multumesc!