Am descoperit o eroare majora in regulamentul in romana la Pickomino,
la pagina 3, coloana B:
Textul din manual este:
"In plus, el trebuie sa returneze portia de viermi colectata anterior (care se afla deasupra gramezii sale cu fata in sus) si sa o aseze inapoi pe gratar. Aceasta portie nu va putea fi dobindita pe restul parcursului de joc."
Textul corect ar trebuie sa fie ceva de genul:
"In plus, el trebuie sa returneze portia de viermi colectata anterior (cea de deasupra gramezii sale), pe care o va aseza cu fata in sus, inapoi pe gratar. Apoi, trebuie sa intoarca cu fata in jos piesa de pe gratar cu cel mai mare numar. Aceasta nu va putea fi dobindita pe restul parcursului de joc."
Pickomino - regulamentul in romana
Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar topic-uri legate de reguli sau regulamente ale jocurilor precum si diverse variante oficiale sau neoficiale (care pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul threadurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe reguli si variante va invitam in forumul Discutii generale.
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar topic-uri legate de reguli sau regulamente ale jocurilor precum si diverse variante oficiale sau neoficiale (care pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul threadurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe reguli si variante va invitam in forumul Discutii generale.
- Chuckila
- King Meeple
Re: Pickomino - regulamentul in romana
Yup, interpretarea #2 este cea de care imi aduc si eu aminte din jocul in limba engleza.
- DanielIndru
- King Meeple
- Custom Rank: Going Cardboard
Re: Pickomino - regulamentul in romana
Am observat asta, dar exemplul final arata cum se joaca corect.
Noi jucam cu varianta in care, chiar daca nu ai vierme propriu, tot intorci ultimul vierme disponibil. Face jocul mai rapid.
Noi jucam cu varianta in care, chiar daca nu ai vierme propriu, tot intorci ultimul vierme disponibil. Face jocul mai rapid.