Carcassonne bridges,castles & bazaars

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar topic-uri legate de reguli sau regulamente ale jocurilor precum si diverse variante oficiale sau neoficiale (care pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul threadurilor respective).

Pentru discutiile generale necentrate pe reguli si variante va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
User avatar
danielM
King Meeple
King Meeple
Posts: 1627
Joined: 13 Jun 2012, 15:23
Custom Rank: general de sufragerie

Carcassonne bridges,castles & bazaars

Post: # 32514Post danielM
01 Jan 2013, 19:10

Sunt curios, voi cum jucati in cazul urmator: cu extensia castles & bazaars , daca eu am un castel cu cavaler pe el, iar tot eu termin un castel/drum/manastire in zona lui de influenta(vecinatatea lui-6cartonase- asa cum scrie in regulament) , iau de doua ori punctajul pentru castelul/drumul/manastirea terminata? Eu asa consider ca e corect,din moment ce in regulament spune: "the owner of this feature(completed) and the owner of the castle get the full score of the feature"

User avatar
26octombrie
King Meeple
King Meeple
Posts: 4155
Joined: 30 Aug 2012, 15:24
Custom Rank: Awesome Silly Bard

Re: Carcassonne bridges,castles & bazaars

Post: # 32515Post 26octombrie
01 Jan 2013, 19:19

asa e. si noi jucam tot asa :)

Post Reply

Return to “Discutii reguli si variante”