Intrebare - tzolk'in

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar topic-uri legate de reguli sau regulamente ale jocurilor precum si diverse variante oficiale sau neoficiale (care pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul threadurilor respective).

Pentru discutiile generale necentrate pe reguli si variante va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
nqq
King Meeple
King Meeple
Posts: 762
Joined: 25 Aug 2013, 17:05
Location: Bucuresti

Intrebare - tzolk'in

Post: # 47967Post nqq
21 Dec 2013, 18:36

cine imi explica cam ce inseamna aceaste reguli:

1. la cartile de constructii este urmatoarea regula:
Pay 1 corn and immediately perform any action on the
Palenque, Yaxchilan, Tikal, or Uxmal gear.

2. la uxmal gear poti sa faci urmatorul lucru:

Perform one action on either
the Palenque, Yaxchilan, Tikal
or Uxmal gear. This costs 1 corn
(in addition to any costs of the
chosen action). Note that actions
on the Chichen Itza gear
are not available here.

care e diferenta intre ele ?

User avatar
VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 3293
Joined: 16 Feb 2010, 18:00
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Intrebare - tzolk'in

Post: # 47968Post VickdaReaper
21 Dec 2013, 18:46

Nu e nicio diferenta. Cand construiesti respectiva cladire, primesti (pe langa punctele de victorie, parca :?) voie sa faci aceiasi actiune ca si cea de pe roata de la Uxmal.
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

nqq
King Meeple
King Meeple
Posts: 762
Joined: 25 Aug 2013, 17:05
Location: Bucuresti

Re: Intrebare - tzolk'in

Post: # 47969Post nqq
21 Dec 2013, 18:49

si in ce consta defapt actiunea ? sa plasezi un worker saau poti sa alegi sa faci la alegere ceva din ce-ti permit rotile ? ideea e k acea carte costa putin sa o cumperi...dar mi se pare cam ciudat sa alegi orice vrei de la orice roata...

ddeci .. ?:)

User avatar
VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 3293
Joined: 16 Feb 2010, 18:00
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Intrebare - tzolk'in

Post: # 47970Post VickdaReaper
21 Dec 2013, 19:29

Actiunea respectiva iti permite sa faci efectul oricarei alte actiuni de pe orice roata vrei, mai putin de pe roata albastra (Chichen Itza). Nu implica niciun muncitor.
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

nqq
King Meeple
King Meeple
Posts: 762
Joined: 25 Aug 2013, 17:05
Location: Bucuresti

Re: Intrebare - tzolk'in

Post: # 47971Post nqq
21 Dec 2013, 20:12

ok.asta vroiam sa stiu. ms mult !

User avatar
VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 3293
Joined: 16 Feb 2010, 18:00
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Intrebare - tzolk'in

Post: # 47972Post VickdaReaper
21 Dec 2013, 22:20

Cu placere!
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Post Reply

Return to “Discutii reguli si variante”