1.Cand trebuie sa pun un monstru pe o carte de aventura si nu am loc special ,unde plasez monstrul ? unde vreau eu ?
2.Sunt unele carti care au chestia legata de "terror". Daca eu dau prima data cu 6 zaruri verzi, 1 din el este cu terror,fac ce zice acel terror "quest", dupa iar dau cu zarurile,iar pica 1 zar cu terror...intrebarea este...iar fac ce zice terror quest ? de ex: loose 1 stamina.
2.1 ....legat tot de terror ....se aplica terror questul doar cand nu reusesc sa pun niciun zar la un task al cartii de aventura?
3. Pe o carte de aventura in locul acelui terror quest ,apare ceva de genu: "At midnight ,each investigator loose 1 stamina" . Acest lucru are efect doar daca se duce un investigator pe cartea respectiva...? si cand se aplica?
4. daca mai e ceva ..revin

4. Cand am pe o carte de aventura 2 taskuri ,fiecare cu 2 casute(adica trebuie 4 zaruri sa rezolv aventura)..dau cu zaru, pun pe primul task 1 zar,dau iar cu cele 5 ramase...(pot sa pun acum un zar pe celalalt task? ), dupaia iar pe primu task si tot asa ?....SAU... cand incep un task ,trebuie sa=l termin ca sa pot incepe la celalalt ?