[Magic The Gathering] Cata mana aduce Crypt Ghast?

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar topic-uri legate de reguli sau regulamente ale jocurilor precum si diverse variante oficiale sau neoficiale (care pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul threadurilor respective).

Pentru discutiile generale necentrate pe reguli si variante va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
User avatar
Lustmord
Wizard Meeple
Wizard Meeple
Posts: 252
Joined: 27 Dec 2011, 02:39
Location: Bucuresti

[Magic The Gathering] Cata mana aduce Crypt Ghast?

Post: # 70913Post Lustmord
20 Jun 2016, 20:02

Salut,

Intr-un joc de mtg, am descoperit cartea Crypt Ghast, care are un efect de a adauga un numar de mana.

Intrebarea mea este: daca tapez, sa zicem, 3 landuri negre, voi primi inca trei mana neagra?

Merci anticipat pt raspuns :)

User avatar
Lustmord
Wizard Meeple
Wizard Meeple
Posts: 252
Joined: 27 Dec 2011, 02:39
Location: Bucuresti

Re: [Magic The Gathering] Cata mana aduce Crypt Ghast?

Post: # 70914Post Lustmord
20 Jun 2016, 20:04


User avatar
danielM
King Meeple
King Meeple
Posts: 1626
Joined: 13 Jun 2012, 15:23
Custom Rank: general de sufragerie

Re: [Magic The Gathering] Cata mana aduce Crypt Ghast?

Post: # 70915Post danielM
20 Jun 2016, 20:25

Asa este; pentru fiecare land "swamp" pe care il tapezi, primesti 1x mana neagra.

Rafy
Wizard Meeple
Wizard Meeple
Posts: 296
Joined: 28 Nov 2012, 08:58
Location: Bucuresti

Re: [Magic The Gathering] Cata mana aduce Crypt Ghast?

Post: # 71411Post Rafy
17 Jul 2016, 21:43

Pentru fiecare swamp pe care il tapezi PENTRU MANA primesti one EXTRA black mana.
Deci daca tapezi 3 swamps-uri ( pt mana ) , primesti 6 mana (3+3EXTRA)

Post Reply

Return to “Discutii reguli si variante”