Tiny Epic Pirates
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Tiny Epic Pirates
Tenteaza pe cineva campania asta?
Eu m-as baga la un Deluxe All-in. Vreau un pirate game rapid de jucat, din pacate pentru Merchants and Marauders nu gaseam oameni dispusi sa investeasca timpul necesar.
https://www.kickstarter.com/projects/co ... 94789.aepw
Eu m-as baga la un Deluxe All-in. Vreau un pirate game rapid de jucat, din pacate pentru Merchants and Marauders nu gaseam oameni dispusi sa investeasca timpul necesar.
https://www.kickstarter.com/projects/co ... 94789.aepw
-
razvstar
- Chief Meeple

Re: Tiny Epic Pirates
Si eu m-as baga to la Deluxe All-in.
Pacat ca Romania intra la livrare World B
Pacat ca Romania intra la livrare World B
- AlexKalle
- Wizard Meeple

Uau, intr-adevar
Si pe mine m-ar tenta, dar mi-e greu sa-mi justific pretul de transport (comparand cu pledge-ul din BattleCon Unleashed, unde dau 14$ si am mai mult ca greutate si volum).
-
EftyAlDoilea
- Baby Meeple

Sunt si eu tentat. S-ar putea sa merite livrat in SUA si de acolo aici cu eshopwedrop.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Nici cea mai mica idee ce e eshopwedrop :/EftyAlDoilea wrote: ↑09 Jun 2020, 01:37Sunt si eu tentat. S-ar putea sa merite livrat in SUA si de acolo aici cu eshopwedrop.
- AlexKalle
- Wizard Meeple

Din cate vad, eshopwedrop e un serviciu de transport international prin care poti face cumparaturi din strainatate. Practic tu intri pe site-ul unde vrei sa faci cumparaturi, iar la finalizarea comenzii pui adresa de livrare a celor de eshopwedrop, iar ei se ocupa de transportul comenzii pana la tine.
Nu am mai folosit serviciul lor, insa m-am jucat un pic cu calculatorul lor de transport din SUA, pt un pachet deluxe all-in (40$), de ~2kg, 20x20x20 cm, iar costul e de 166 ron (~38$). Deci e mai putin rentabil decat transportul oferit pe KS.
Nu am mai folosit serviciul lor, insa m-am jucat un pic cu calculatorul lor de transport din SUA, pt un pachet deluxe all-in (40$), de ~2kg, 20x20x20 cm, iar costul e de 166 ron (~38$). Deci e mai putin rentabil decat transportul oferit pe KS.
-
EftyAlDoilea
- Baby Meeple

- AlexKalle
- Wizard Meeple

Sunt variabile pe care nu le cunosc, asa ca-mi dau cu presupusul.
O cutie normala Tiny Epic are cam 18.0 x 11.9 x 3.8 cm (sursa https://boardgamegeek.com/thread/204443 ... dimensions). Consideram ca cutia de la expansion e cam la fel de mare (e mai mica, stiu) si avem 4 pledge-uri x40$, iar fiecare pachet cam 1.5 kg.
Sa zicem ca pachetele vor ocupa cam 36x24x8 cm (rotunjim la 40x25x10cm), 160$, 6kg: transportul cu eshopwedrop iese cam la 450 RON (~105 USD) la care adaugi 28$ transportul celor 4 pledge-uri in SUA (pana la cei de la eshopwedrop).
Vine 133$/4 = 33$ de persoana cu transport in SUA + eshopwedrop VS 23-25$ direct de la producator.
Daca vreti, incercati si voi calculatorul lor de transport https://www.eshopwedrop.ro/delivery-options-ro
- AlexKalle
- Wizard Meeple

Mai e o optiune: livrare pana in Italia (52$) + inca 14$ din Italia in Ro prin eshopwedrop, deci 16.5$ de persoana (pt 4 persoane cu deluxe all-in) vs 23-25$ direct de la producator.
Acum na, diferenta practica e de vreo 20-30 RON + pregatirea cu cei de la eshopwedrop.
Acum na, diferenta practica e de vreo 20-30 RON + pregatirea cu cei de la eshopwedrop.