https://www.kickstarter.com/projects/go ... he-witcher

Revin cu un update.

"We are not selling the game outside this Kickstarter, nor we are offering any Retailer Pledge with a special discount." Clar nu va fi nici o reducere prin retailer, poate doar transportul care va fi undeva la 100 de lei poate fi scutit. Poti sa ramai cu 1€ la pledge ul individual ca nu dai falimentfight4glory94 wrote: ↑03 Jun 2021, 11:28Oare se poate sa avem si o confirmare din partea RJ? Se incheie campania in cateva zile si as vrea sa stiu daca raman cu pledge-ul individual sau nu.![]()

Nu-i problema, pot ramane si cu 70 euro cat am acum. Dar ideal ar fi sa stiu ce si cum.andrei3321 wrote: ↑03 Jun 2021, 20:30"We are not selling the game outside this Kickstarter, nor we are offering any Retailer Pledge with a special discount." Clar nu va fi nici o reducere prin retailer, poate doar transportul care va fi undeva la 100 de lei poate fi scutit. Poti sa ramai cu 1€ la pledge ul individual ca nu dai falimentfight4glory94 wrote: ↑03 Jun 2021, 11:28Oare se poate sa avem si o confirmare din partea RJ? Se incheie campania in cateva zile si as vrea sa stiu daca raman cu pledge-ul individual sau nu.![]()
![]()